Βόλος: Συνεργάτης του Μπράτσου ο Παρασκευόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος είναι ο νέος συνεργάτης του Κώστα Μπράτσου στον πάγκο του Βόλου

Βόλος: Συνεργάτης του Μπράτσου ο Παρασκευόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος ανέλαβε καθήκοντα αναλυτή αγώνων και βοηθού προπονητή στην ομάδα του Βόλου.

Η ανακοίνωση από τον Πύρασο όπου ο Παρασκευόπουλος είναι τεχνικός διευθυντής της ακαδημιών.

«Με ιδιαίτερη χαρά μας ανακοινώνουμε ότι ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Πυράσου μας, Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος συμφώνησε να εργαστεί στην ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος στη Σούπερ Λιγκ ως αναλυτής αγώνων-βοηθός προπονητή του κόουτς Κώστα Μπράτσου. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σ’ αυτή τη μεγάλη πρόκληση της προπονητικής του καριέρας και είμαστε σίγουροι για αυτή διότι γνωρίζουμε τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, την αγάπη του για αυτό που κάνει, τη συνέπεια και την εργατικότητα που τον χαρακτηρίζει!!!

Ο Κωνσταντίνος, ένα δικό μας παιδί που υποστήριξε τον Πύρασο από την κερκίδα, φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου μας και την τελευταία διετία εργάστηκε στην ακαδημία ως προπονητής-τεχνικός διευθυντής, ευχαρίστησε τους γονείς των παιδιών της Ν. Αγχιάλου. Όπως είπε οι νέες του υποχρεώσεις θα είναι πολλές και αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορέσει να παραμείνει προπονητής στα τμήματα της ακαδημίας μας, αλλά θα συνεχίσει να βοηθάει όσο μπορεί την ακαδημία γιατί εκτός από το ποδόσφαιρο αγαπάει και τα ίδια μας τα παιδιά πάρα πολύ, ευχαριστώντας όλους για τη στήριξη, τη βοήθεια και την κατανόηση.

Μετά από αυτή την απρόσμενη αλλά ευχάριστη εξέλιξη, ο Πύρασος ανακοινώνει ότι ο Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος θα παραμείνει μεν τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Πυράσου, δεν θα έχει όμως κάποιο τμήμα να προπονεί. Στη θέση του, ορισμένα τμήματα θα προπονεί ο Φώτης Καραγιώργος, γνωστός κι αγαπητός στην τοπική μας κοινωνία, με πολλά χρόνια στην ομάδα από διάφορες θέσεις, κι εκφράζουμε τη σιγουριά μας ότι θα ανταποκριθεί άριστα στα νέα του καθήκοντα.»