Καρτάλης: «Θα πετύχουμε άνετα την παραμονή μας στην κατηγορία»

Ο Αλέξανδρος Καρτάλης επέστρεψε ως αντίπαλος στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Τι είπε μετά το τέλος του αγώνα ο μέσος του Ατρόμητου

Καρτάλης: «Θα πετύχουμε άνετα την παραμονή μας στην κατηγορία»

Ο Αλέξανδρος Καρτάλης, μίλησε μετά τον ισόπαλο αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Ατρόμητο (1-1), τονίζοντας πως η ομάδα του θα καταφέρει στο τέλος να παραμείνει στην Super League.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA ο πρώην άσος του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος από το καλοκαίρι παίζει στον Ατρόμητο:

«Κατά την διάρκεια της αλλαγής μου από συνήθεια σε αυτό το γήπεδο πήγα αριστερά αντί για δεξιά, που ήταν ο πάγκος της ομάδας μου. Ο κόσμος του ΠΑΣ γνωρίζει την αγάπη και την εκτίμηση που έχω για αυτή την ομάδα και το εκτιμάει αυτό. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το χειροκρότημά του. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας, δημιουργήσαμε και εμείς αλλά και ο ΠΑΣ ευκαιρίες για γκολ, οπότε το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Παρόλο τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε τις προηγούμενες ημέρες με τον κορονοϊό, σήμερα σταθήκαμε εξαιρετικά στο γήπεδο. Τα πρώτα στοιχεία που ζητάει από εμάς ο καινούργιος προπονητής είναι να μην κρατάμε την μπάλα, να παίζουμε γρήγορα και επιθετικά. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για να δείξουμε το νέο πρόσωπο της ομάδας αλλά είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουμε άνετα την παραμονή μας στην κατηγορία. Η ομάδα έχει πολλούς και ποιοτικούς παίκτες κάτι που φάνηκε και σήμερα γι' αυτό και είμαι αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας».