Μαρτίνς: «Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί»

Διαβάστε τις δηλώσεις που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (16/1, 19:30) στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Μαρτίνς: «Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί»

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε δηλώσεις στην COSMOTE TV ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (16/1, 19:30).

Για το πόσο δύσκολη ήταν η προετοιμασία για το σημερινό παιγνίδι ο Πορτογάλος δήλωσε:

«Σίγουρα δεν είχαμε πολλές λύσεις όμως δεν είχαμε πρόβλημα. Δουλέψαμε καλά όπως κάθε φορά και είμαστε έτοιμοι για ένα σπουδαίο ντέρμπι.»

Εν συνεχεία ο προπονητής των ερυθρολεύκων τόνισε ότι το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί:

«Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Ξέρουμε πόσο μεγάλο ρόλο παίζει αυτό το παιγνίδι για τον κόσμο και θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Όμως είναι ένα σημαντικό παιγνίδι για πολλούς λόγους και το μόνο που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. »

Για το εάν θα πρέπει να περιμένουμε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό σε σχέση με τον Απόλλωνα, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε:

«Φυσικά να περιμένετε έναν διαφορετικό Ολμυπιακό, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Θα πρέπει να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα. Με τον Απόλλωνα κάναμε πέντε ευκαιρίες χωρίς να σκοράρουμε, θα πρέπει να δημιουργήσουμε ευκαιρίες.»

Για το αν θα μοιάζει το ντέρμπι με εκείνο του πρώτου γύρου:

«Αυτό θα εξαρτηθεί από την προσέγγιση του προπονητή του Παναθηναϊκού. Είμαστε προετοιμασμένοι, στο πρώτο παιγνίδι ο Γιοβάνοβιτς επέλεξε να παίξει με αντεπιθέσεις. Ξέρουμε ωστόσο ότι εντός έδρας είναι διαφορετικά αφού ο Παναθηναϊκός παίρνει δύναμη από την έδρα του. Σε αυτό το σημείο της σεζόν δεν υπάρχουν εκπλήξεις, οι προπονητές έχουμε δείξει τις ικανότητές μας και γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο.»

Με γεγονός ότι διανύει την τέταρτη χρονιά του στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε για το πώς βλέπει τον φετινό Παναθηναϊκό:

«Ο Παναθηναϊκός αυτά τα τέσσερα χρόνια έχει αντιμετωπίσει προβλήματα. Θυμάμαι με τον Μπόλονι αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες. Με τον Δώνη είχε παρουσιάσει σημαντική βελτίωση. Φέτος έχει πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε σχέση με το παρελθόν και παρουσιάζει ένα πολύ καλό πρόσωπο. »

Τέλος ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων », Μπαντιουγκού Φαντιγκά:

«Θέλουμε να δουλέψουμε μαζί του και να τον παρακολουθήσουμε. Είναι νέος, ικανός με πολύ ταλέντο αλλά θα πρέπει να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο. Η περίπτωση του μοιάζει σε εκείνες του Μαντί και του Αγκιμπού Καμαρά. Θα περιμένουμε, ο Ολυμπιακός επενδύει στα νέα παιδιά και στοχεύει στο να τα δει στην πρώτη ομάδα. Όσοι τα κατάφεραν σημαίνει ότι είναι πραγματικά καλοί παίκτες. »