Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Στη δράση επιστρέφει ο Ολυμπιακός που μετά την αναβολή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού είναι έτοιμος για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Πειραιά προέρχεται από το εκτός έδρας 0-0 με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στις επιτυχίες προκειμένου να μη δει τη δεύτερη ΑΕΚ να μειώνει κι άλλο τη διαφορά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, πάντως αντιμετωπίζει αρκετά σοβαρά προβλήματα για το αποψινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκού, αφού εκτός από τους πέντε που λείπουν για το Κύπελλο Εθνών της Αφρικής έχει εκτός και τον Μπουχαλάκη.

Έτσι όλη την εβδομάδα ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κάνει πολλές δοκιμές όσον αφορά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει. Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί κατά του Παναθηναϊκού με τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια του. Ο Λαλά επιστρέφει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Ρέαμπτσιουκ θα παίξει αριστερά με τους Παπασταθόπουλο, Μπα και Μανωλά να είναι οι τρεις στόπερ. Εμβιλά και Μαντί Καμαρά θα είναι οι δύο χαφ της ομάδας του Πειραιά.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Μαρτίνς κατέληξε στον Τικίνιο και πίσω του θα κινούνται οι Μασούρας, Λόπες. Τελικά ο Πορτογάλος κατέληξε σε τριάδα στην άμυνα κάτι που δοκίμαζε τις περισσότερες ημέρες στον Ρέντη.