Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Καθοριστικός παράγοντας η εικόνα των Εμβιλά και Μαντί Καμαρά

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στο «σημάδι» τα χαφ του Ολυμπιακού και οι Εμβιλά - Μαντί Καμαρά καλούνται να δώσουν «απαντήσεις» όχι μόνο στο «τριφύλλι», αλλά και στον εαυτό τους στο ντέρμπι της Λεωφόρου (16/1, 19.30).

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Καθοριστικός παράγοντας η εικόνα των Εμβιλά και Μαντί Καμαρά

Η μάχη του κέντρου σε ντέρμπι όπως αυτά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηνακό αποτελεί το σήμα - κατατεθέν για να βγει ένα ασφαλές συμπέρασμα ως προς τα πού θα πάει η ζυγαριά. Άλλωστε, δεν είναι και λίγοι οι ποδοσφαιράνθρωποι που λένε «δείξε μου τα χαφ σου, να σου πω τι ομάδα έχεις»!

Από το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού» βγαίνει ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει στοχεύσει στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Οι Εμβιλά και Μαντί Καμαρά θα έχουν μπόλικη δουλειά στο αποψινό ντέρμπι της Λεωφόρου (16/1, 19.30).

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τούς έχει βάλει στο «σημάδι», αλλά την ίδια στιγμή ξέρουν ότι είναι και στο χέρι τους να βγάλουν στο χορτάρι τον πραγματικό τους εαυτό.

Ειδικά ο Μαντί Καμαρά σαν να χρωστάει κάτι όχι μόνο στην ομάδα, αλλά και στον εαυτό του. Η κακή του εμφάνιση στην Ριζούπολη και σε συνδυασμό με την κατώτερη των προσδοκιών παρουσία του τη φετινή σεζόν (με ελάχιστες εξαιρέσεις) δίνουν τη δυνατότητα στον Αφρικανό χαφ να δει και ως μία μεγάλη πρόκληση τα όσα έχει πει ο Γιοβάνοβιτς στους ποδοσφαιριστές του.

Προφανώς ο Σέρβος τεχνικός έχει τονίσει στην ανάλυση που έχει κάνει στο Κορωπί στους παίκτες του, ότι ο Μαντί δεν βρίσκεται στα καλύτερά του.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιαν Εμβιλά δείχνει ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που στην καλή του μέρα μπορεί να σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του. Όμως έχοντας περάσει το προηγούμενο διάστημα και κάποια μικροπροβλήματα που τον άφησαν εκτός προπονήσεων, είναι λογικό να ευελπιστεί ότι θα έχει και συμπαραστάτες στην προσπάθεια που θα κάνει για να γίνει κυρίαρχος ο Ολυμπιακός στη μεσαία γραμμή.

Έφτασε λοιπόν η ώρα των «απαντήσεων» από τους Εμβιλά και Μαντί Καμαρά στον Γιοβάνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, που ενδεχομένως να τους θεωρούν στην παρούσα φάση ως τον «αδύναμο κρίκο».