«Μπορντό για Σεμέδο, θέλει μόνο Πόρτο»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Πορτογαλία η Μπορντό έχει ενδιαφερθεί για τον Ρούμπεν Σεμέδο, αλλά ο αμυντικός του Ολυμπιακού θέλει μόνο Πόρτο. 

«Μπορντό για Σεμέδο, θέλει μόνο Πόρτο»

Πέραν των όσων ρεπορτάζ υπάρχουν στην Πορτογαλία για την επίθεση που δέχτηκε ο Ρούμπεν Σεμέδο, τις δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του και τη διευκρίνισή του ότι δεν μίλησε ποτέ σε βάρος του Ολυμπιακού, ο οποίος από την πρώτη στιγμή καταδίκασε το συμβάν, γίνονται αναφορές και στο μεταγραφικό θέμα του παίκτη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την O Jogo ο Σεμέδο έχει δεχτεί πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλλία με την Μπορντό που ψάχνει κεντρικό αμυντικό για την ενίσχυσή της, αλλά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και θέλει αν φύγει από τον Ολυμπιακό να συνεχίσει την καριέρα του στην Πόρτο.

Δεν αναφέρεται στο ρεπορτάζ αν η Μπορντό έχει κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό, αλλά σίγουρα το ενδιαφέρον της Πόρτο είναι υπαρκτό με οικονομικά δεδομένα ωστόσο που δεν ικανοποιούν την ελληνική ομάδα. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις για την υπόθεση παραχώρησης του Σεμέδο που είναι εκτός πλάνων του Ολυμπιακού αυτή την περίοδο.