Σεμέδο: «Δεν ξέρω ποιος το έκανε, αλλά έχω υποψίες...»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο σε συνέντευξή του στην Πορτογαλία είπε ότι είχε δεχτεί επίσκεψη πριν από μία εβδομάδα από «παράγοντα συλλόγου» και «άνθρωπο ασφαλείας συλλόγου».

Σεμέδο: «Δεν ξέρω ποιος το έκανε, αλλά έχω υποψίες...»

Μεγάλες διαστάσεις πήρε η υπόθεση του ξυλοδαρμού του Ρούμπεν Σεμέδο, την οποία καταδίκασε από την πρώτη στιγμή η ΠΑΕ Ολυμπιακός, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «είμαστε βέβαιοι ότι οι Αρχές θα πράξουν τα δέοντα ώστε να τιμωρηθούν όσοι κρύβονται πίσω από αυτήν την άνανδρη ενέργεια».

Ο Πορτογάλος αμυντικός μίλησε στον πορτογαλικό ραδιοφωνικό σταθμό TSF και τόνισε ότι έχει κάποιες υποψίες για το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την επίθεση από κουκουλοφόρους, κάνοντας λόγο για μία επίσκεψη που είχε δεχτεί πριν από μία εβδομάδα.

Ιδού τα όσα είπε:

*** «Μου επιτέθηκαν, δεν ξέρω ποιος, αλλά έχω υποψίες…».

*** «Ναι, ναι δεδομένων των συνθηκών (σ.σ. σε ερώτηση για το αν είναι καλά). Έφυγα από το νοσοκομείο».

*** «Ναι, δεν με χτύπησαν στα πόδια, αλλά στον καρπό, στο κεφάλι και στον ώμο».

*** «Είναι λογικό (σ.σ. σε ερώτηση για τις υποψίες που προανέφερε). Πριν από μια εβδομάδα ήρθαν εδώ άνθρωποι ασφάλειας συλλόγου για να μου επιτεθούν. Αυτή την φορά ήταν μασκοφόροι και δεν ξέρω, δεν αναγνώρισα κανέναν. Μπορεί να είναι σύμπτωση μπορεί και όχι».

*** «Συνέβη πριν από μια εβδομάδα, δεν ήταν τόσο βίαιη επίθεση. Ήρθαν ένας παράγοντας συλλόγου, ένας άνθρωπος της ασφάλειας. Αλλά αυτή τη φορά δεν μπόρεσα να αναγνωρίσω κάποιον διότι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα».

Σεμέδο: Κουκουλοφόροι τον χτύπησαν έξω από το σπίτι του

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Καταδικάζουμε την επίθεση στον Σεμέδο»

Σεμέδο: «Από τύχη είμαι ζωντανός» (vid)