Λαμία - Ιωνικός 2-1: Σεφτέ στις νίκες εντός έδρας οι Φθιώτες (highlights)!

Η Λαμία πήρε την πρώτο της τρίποντο εντός έδρας στην τρέχουσα Super League επικρατώντας του Ιωνικού με 2-1. Ήταν η 4η φορά που νίκησαν οι Φθιώτες τους Νικαιώτες την τρέχουσα σεζόν και τους έπιασαν στους 14π. έχοντας το πλεονέκτημα σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας

Λαμία - Ιωνικός 2-1: Σεφτέ στις νίκες εντός έδρας οι Φθιώτες (highlights)!

Την τέταρτη της νίκη επί του Ιωνικού πέτυχε, την τρέχουσα σεζόν, η Λαμία κερδίζοντας τον 2-1, στο «Αθανάσιος Διάκος», αλλά αυτή ήταν η παρθενική της επιτυχία εντός έδρας στην τρέχουσα Super League!

Σ' ένα ματς μεταξύ δύο ομάδων με τον ίδιο στόχο (παραμονή) οι Φθιώτες προηγήθηκαν νωρίς (11') με τον Ρόμανιτς, να βρίσκει στόχο με τη...δεύτερη και παρότι ο Τσιγκρίνσκι του έβαλε ισάριθμες κόντρες.

Η ομάδα του Γρηγορίου κατάφερε να μην κινδυνεύσει κόντρα στους Νικαιώτες και με τον Λας Μπανγκουρά να σκοράρει στην δεύτερη του επαφή με την μπάλα στο ντεμπούτο του (από πάσα του Σαραμαντά στην κόντρα) έφτασε στο 2-0 (86').

Ωστόσο το φινάλε ήταν αγχωτικό για τους γηπεδούχους καθότι ο Άοσμαν βρήκε έναν άλλο νεοεισελθόντα, τον Μάντζη κι εκείνος μείωσε στο τελικό 2-1 με το πρώτο γκολ του Ιωνικού μετά από 5 ματς.

Ωστόσο δεν απέτρεψε την 4η ήττα της ομάδας του Δημήτρη Σπανού που έχει έναν πόντο στις 5 τελευταίες αγωνιστικές κι όχι μόνο έχει συγκάτοικο την Λαμία αλλά σε περίπτωση ισοβαθμίας μ' εκείνη στο φινάλε έχει μειονέκτημα αφού οι Φθιώτες κέρδισαν (εκτός από τα δύο ματς του Κυπέλλου) και το ματς του πρώτου γύρου...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΜΙΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ 2-1

Γήπεδο: Δ. Α. Κ. Λαμίας («Αθανάσιος Διάκος»)

Σκόρερ:
11’ Ρόμανιτς, 86’ Μπανγκουρά – 90’ Μάντζης

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών).

Κίτρινες κάρτες: Σαραμαντάς, Νούνιες – Ρομαό, Μύγαςς.

Κόκκινες κάρτες: -

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ - Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Σαραμαντάς – Μπεχαράνο (λ. τρ. 84’ Μπανγκουρά), Νούνιες – Καραμάνος (λ. τρ. 46’ Τζανδάρης), Ταϊρόν (74’ Αντέτζο), Ρόμανιτς (92' Σκόνδρας) – Αραμπούλι (74’ Τσούκαλος).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης - Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος – Ρομαό (70’ Μάντζης), Κάνια- Λένις (87’ Μάναλης), Καμπράλ (70’ Ματσούκας), Άοσμαν - Τουράμ.