«Με τις ευχές της Παρί να πετύχει ο Φαντιγκά στον Ολυμπιακό»

Τι αναφέρουν στην Γαλλία για τις λεπτομέρειες της μεταγραφής Φαντιγκά από την Παρί στον Ολυμπιακό και γιατί εύχονται να πετύχει στην Ελλάδα ο Γάλλος μέσος. 

«Με τις ευχές της Παρί να πετύχει ο Φαντιγκά στον Ολυμπιακό»

Με μεγάλη προσπάθεια και παρά την εμπλοκή άλλων γαλλικών ομάδων, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πραγματοποιήσει την απόκτηση ως ελεύθερους έως το 2026 του Μπαντιουγκού Φαντιγκά από την Παρί Σεν Ζερμέν, περιμένοντας ότι ο Γάλλος μέσος θα έχει την εξέλιξη και την «έκρηξη» σε απόδοση και χρηματιστηριακή αξία, όπως συνέβη με τους Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, Σισέ και Μπα.

Στην Γαλλία υπάρχουν σήμερα (15/1) δημοσιεύματα σχετικά με το ποσοστό μεταπώλησης που κατά πληροφορίες τους έχει συμφωνηθεί και κάνουν λόγο για 20% έσοδα για την Παρί σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός προχωρήσει αργότερα σε πώληση του Φαντιγκά σε άλλη ομάδα και από το ποσό που θα εισπράξει.

Όπως έχουμε ξαναγράψει υπάρχει εκνευρισμός και κριτική για την απόφαση να φύγει ένα τέτοιο ταλέντο, αλλά στα τελευταία ρεπορτάζ τους ΜΜΕ που ασχολούνται με την Παρί αναφέρουν ότι το κλαμπ προσεύχεται να πάει καλά στη συνέχεια με τον Ολυμπιακό ο Φαντιγκά ώστε να υπάρχουν έστω οικονομικά οφέλη για την γαλλική ομάδα.

Κατά άλλες πηγές δεν έχει συμφωνηθεί ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη ανάμεσα στους δύο συλλόγους, από τη στιγμή που ο Παρί ούτως ή άλλως θα δικαιούται κάποιο ποσό ως τροφεία από τη στιγμή που ο Φαντιγκά αναδείχτηκε από τις Ακαδημίες της.