Απόλλων Σμύρνης κατά Καραντώνη: «Ο συγκεκριμένος διαιτητής θα δυσκολευτεί να αποδώσει δικαιοσύνη»

Με επίσημη ανακοίνωση του ο Απόλλωνας Σμύρνης προειδοποιεί τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ σχετικά με τον ορισμό του διαιτητή Καραντώνη στο ματς με τον Άρη

Απόλλων Σμύρνης κατά Καραντώνη: «Ο συγκεκριμένος διαιτητής θα δυσκολευτεί να αποδώσει δικαιοσύνη»

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε μια ανακοίνωση με αποδέκτη τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ με αφορμή τον ορισμό του διαιτητή Καραντώνη στο παιχνίδι με τον Άρη (15/1 19:30) ενώ τον καλεί να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι για να τον «βοηθήσει» να σφυρίξει 50-50.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Αξιότιμε κ. Κλάτενμπεργκ,

Φαίνεται ότι δεν παρακολουθείτε την «προϊστορία» των διαιτητών που τοποθετούνται στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στον αγώνα Απόλλων-Αρης που θα διεξαχθεί στις 15/01/2022 τοποθετήσατε έναν διαιτητή, τον κ. Καραντώνη, για τον οποίο έχουν ειπωθεί και γραφτεί στο παρελθόν άπειρες ιστορίες.

Θεωρούμε δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής θα δυσκολευτεί να αποδώσει δικαιοσύνη, δηλαδή να παίξει 50-50 στον αγώνα. Ο λόγος είναι ακριβώς όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί για τον ίδιο. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να τα αναπαραγάγουμε καθώς δεν θέλουμε να δυσφημήσουμε κανέναν και φυσικά δεν θέλουμε να πληρώσουμε νέα πρόστιμα. Οφείλετε όμως να τον αλλάξετε.

Επειδή όμως δεν θα το κάνετε σας προσκαλούμε να σας φιλοξενήσουμε στον αγώνα αυτού του Σαββάτου στο γήπεδο της Ριζούπολης για να παρακολουθήσετε από κοντά την απόδοση του. Ίσως έτσι τον αναγκάσετε να αποδώσει 50-50, κάτι που είναι υποχρέωση του, χωρίς να ευνοήσει κάποια ομάδα».