Παναθηναϊκός: Άπαντες παρόντες ενόψει Ολυμπιακού

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους παίκτες του να προπονούνται χωρίς προβλήματα ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (16/1) στη Λεωφόρο με μοναδικό απόντα βέβαια τον μόνιμα τραυματία Κουρμπέλη

Παναθηναϊκός: Άπαντες παρόντες ενόψει Ολυμπιακού

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής (16/1) με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε με ικανοποίηση τους ποδοσφαιριστές του να γυμνάζονται χωρίς προβλήματα την Παρασκευή (14/1). Άπαντες έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς, δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και δούλεψαν με διάθεση.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και αρκετή δουλειά στην τακτική. Κάτι που συνηθίζει ο Σέρβος τεχνικός, να εστιάζει δηλαδή στην τακτική προπαραμονές των αγώνων. Όταν και διεξάγεται η τελευταία δυνατή προπόνηση της εβδομάδας.

Μοναδικός απών ήταν ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που συνεχίζει εδώ και πολύ καιρό το ατομικό του πρόγραμμα.

Το πρωί του Σαββάτου (14/1) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ασφαλώς άπαντες θα υποβληθούν στα καθιερωμένα τεστ για τον κορονοϊό και ακολούθως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ανακοινώσει την αποστολή για το μεγάλο Κυριακάτικο ντέρμπι.