Άρης: Δύο νέα κρούσματα πριν τον Απόλλωνα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη πριν το ματς με τον Απόλλωνα, ενώ ακόμη δύο κρούσματα κορονοϊού παρουσιάστηκαν έπειτα από το τελευταίο έλεγχο. 

Άρης: Δύο νέα κρούσματα πριν τον Απόλλωνα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό (15/01) παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας. Ο Χουάν Ιτούρμπε, έμεινε εκτός καθώς δεν είναι έτοιμος, μετά τον τραυματισμό του, ενώ εκτός έμεινε και ο Δημήτρης Μάνος.

Στους νέους ελέγχους που διενεργήθηκαν στην ομάδα, ανιχνεύθηκαν δύο νέα κρούσματα κορονοϊου, εκ των οποίων το ένα αφορά σε ποδοσφαιριστή του Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης (15/01), στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Κατά τους εργαστηριακούς ελέγχους για COVID-19, που υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, ανιχνεύτηκαν συνολικά δύο θετικά δείγματα, που αφορούν έναν ποδοσφαιριστή και ένα μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε αποστολή της ομάδας (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο «Γ. Καμάρας» (19:30), η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Denis Cesar De Matos, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Lucas Sasha, Brabec, Fabiano Leismann, Bertoglio, Sakic, Mancini, Jeggo, Ndiaye, Matilla, Benalouane, Sundgren, Ganea, Cristian Lopez, Hajrovic, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης».