Πλησιάζει στον Άρη ο Πίρσμαν

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάρβιν Πίρσμαν από τον ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται ο Άρης.

Πλησιάζει στον Άρη ο Πίρσμαν

Ο Άρης έχει προχωρήσει στην απόκτηση του Λουίς Πάλμα, όμως, η ενίσχυση του δεν θα σταματήσει εκεί. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ετοιμάζει το επόμενο χτύπημα της για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και αυτός πρόκειται να είναι παίκτης από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα οι "κιτρινόμαυροι" έχουν προχωρήσει αρκετά την υπόθεση του Μάρβιν Πίρσμαν και μάλιστα οι πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στο deal. Οι "κιτρινόμαυροι" τα έχουν βρει με τον 30χρονο μπακ και εκείνο που μένει είναι να συμφωνήσουν και με τον ΠΑΣ.

Οι απαιτήσεις της ομάδας της Ηπείρου ακόμη είναι πολύ μεγάλες, ενώ ο Άρης επιμένει και πιέζει προκειμένου να υπάρξει συμφωνία. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται το καλοκαίρι κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΣ μπορεί να τον χάσει χωρίς να πάρει ούτε ένα ευρώ.

Ο Άρης από την πλευρά του βρίσκεται υπό πίεση, διότι μπορεί να χάσει το δικαίωμα μεταγραφής αν απορριφθεί από το CAS η προσφυγή που έχει καταθέσει. Εκεί ποντάρει και ο ΠΑΣ και δεν ρίχνει τις απαιτήσεις του για τον Πίρσμαν, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως οι δύο πλευρές σύντομα θα δώσουν τα χέρια.