Ετοιμάζεται για «αντεπίθεση» η Σεντ Ετιέν με Ουσεϊνού Μπα!

Η Σεντ Ετιέν δεν έχει σκοπό να το βάλει κάτω με τον Ουσεϊνού Μπα και απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, θα κάνει νέα κίνηση για να τον αποκτήσει έστω και στο... παρά ένα της μεταγραφικής περιόδου.

Ετοιμάζεται για «αντεπίθεση» η Σεντ Ετιέν με Ουσεϊνού Μπα!

Ο Ουσεϊνού Μπα μοιάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό με την περίπτωση του Παπέ Σισέ πέρσι τέτοια εποχή. Όταν δηλαδή ο Σισέ είχε αρχίσει να βρίσκεται πίσω στην ιεραρχία, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς προτιμούσε δίδυμο τους Σεμέδο και Μπα, είχε αποκτηθεί και ο Παπασταθόπουλος και κάπως έτσι ο Σισέ πήγε πιο πίσω στις προτιμήσεις.

Τί συνέβη τελευταία μέρα των μεταγραφών του Ιανουαρίου; Έφυγε δανεικός για την Σεντ Ετιέν.

Τώρα, το βασικό αμυντικό δίδυμο είναι οι Σωκράτης και Σισέ, από πίσω υπάρχει πλέον και ο Κώστας Μανωλάς, με αποτέλεσμα ο Μπα να πηγαίνει πιο πίσω ιεραρχικά, μολονότι ο Μπα θα είναι εκείνος θα αγωνίζεται μέχρι να γυρίσει ο Σισέ από το Κόπα Άφρικα και φτάσει στο 100% ο Έλληνας πρώην στόπερ της Νάπολι.

Το φοβερό στην υπόθεση είναι ότι η Σεντ Ετιέν πριν από τα Χριστούγεννα, πάλι χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού για να πάρει αμυντικό της. Αυτή τη φορά τον Μπα. Η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Με το πέρασμα των ημερών, ολοένα και περισσότερο ακουγόταν ότι οι «στεφανουά» θα επανέλθουν με νέα προσφορά. Τελικά, απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα και βάσει των όσων ακούγονται στην Γαλλία, η νέα πρόταση της Σεντ Ετιέν δεν θα αργήσει να έρθει. Λέγεται ότι θα το παλέψει μέχρι τέλους για να κάνει δικό της τον Μπα έως το καλοκαίρι. Θα το προσπαθήσει ακόμα και στο... παρά ένα της μεταγραφικής περιόδου.