Ζαμπά: «Σαν πατέρας μου ο Λουτσέσκου»

Ο Λέο Ζαμπά μίλησε για τη σχέση που έχει με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ζαμπά: «Σαν πατέρας μου ο Λουτσέσκου»

Ο Λέο Ζαμπά μίλησε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Ραζβάν Λουτσέσκου και στη σχέση που έχει μαζί του. Ο Βραζιλιάνος τόνισε πως αισθάνεται σαν πατέρα του τον Ρουμάνο προπονητή.

Αναλυτικά μίλησε:

Για την επιστροφή του με γκολ: «Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στον ΠΑΟΚ. Τον προπονητή, το επιτελείο, τους συμπαίκτες μου για την υποδοχή. Όλοι μου μίλησαν μου έδωσαν αυτοπεποίθηση. Θέλω να ευχαριστήσω το Θεό και την οικογένεια μου, τη γυναίκα μου που βρέθηκε εδώ σήμερα. Όλοι με βοήθησαν».

Για το συναίσθημα να αγωνίζεται στην Τούμπα: «Φυσικά και μου έλειψε. Είχα καλές στιγμές εδώ. Έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα. Μου έλειψε να αγωνίζομαι για αυτήν τη φανέλα. Μου έλειψαν πολύ κι οι οπαδοί, θα με βοηθήσουν σίγουρα αυτήν την περίοδο. Αν είχα σκοράρει και μπροστά στον κόσμο μας, θα ήταν μία φανταστική βραδιά».

Για τον πανηγυρισμό του με τον Λουτσέσκου: «Είναι πολύ μεγάλα τα συναισθήματα Έτρεξα να ανέβω πάνω του και νόμιζα πως θα είναι έτοιμος γι' αυτό, αλλά τελικά πέσαμε κάτω και οι δύο. Είναι πολύ καλός προπονητής και σαν πατέρας για μένα. Μου μιλάει συνεχώς, μου δίνει αυτοπεποίθηση, θέλει να με βοηθήσει. Είμαι σαν καινούργιος εδώ και πρέπει να μάθω καινούργια πράγματα. Θέλω να είμαι καλός κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση».