ΠΑΟΚ: Κεκλεισμένων των θυρών τα ματς με ΟΦΗ, ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν θα ανοίξει την Τούμπα για 1.000 άτομα στις εντός έδρας αναμετρήσεις με ΟΦΗ, ΑΕΚ. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

ΠΑΟΚ: Κεκλεισμένων των θυρών τα ματς με ΟΦΗ, ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως οι εντός έδρας αγώνες που ακολουθούν με ΟΦΗ, ΑΕΚ θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, με τη διοίκηση να δηλώνει πως δεν θα επιλέξει «τυχερούς» βάσει των νέων μέτρων για τα γήπεδα με ανώτατο όριο τα 1000 άτομα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με δεδομένη την παράταση του μέτρου για περιορισμό των φιλάθλων στο ανώτατο όριο των 1000, δηλώνει πως αδυνατεί να ανακαλύψει έναν δίκαιο τρόπο να επιλέξει ουσιαστικά τους «τυχερούς».

Προκειμένου να αποφύγουμε δικαιολογημένα παράπονα και περαιτέρω άδικους διαχωρισμούς, αποφασίσαμε οι προσεχείς αγώνες με ΟΦΗ και ΑΕΚ να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Ευελπιστούμε σύντομα να μην υπάρχει λόγος για περιορισμούς και διαχωρισμούς και όλοι μαζί να ζήσουμε νίκες, χαρές και συγκινήσεις στη γεμάτη Τούμπα».

Να θυμίσουμε πως στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ έπαιζε μπροστά σε άδεια Τούμπα, αφού η ΠΑΕ είχε τιμωρηθεί για τα επεισόδια των οπαδών της στο εντός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη.

Στην αναμέτρηση όπου η ομάδα του Μάντζιου είχε επικρατήσει 1-0, σε έναν αγώνα που διεκόπη λίγο πριν από το τέλος, λόγω εισβολής των οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο και τελικά ολοκληρώθηκε αρκετά λεπτά αργότερα.