Βιεϊρίνια: «Έχουμε μεγάλο ρόστερ, θα τα καταφέρουμε»

Εμπιστοσύνη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ έδειξε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, στις δηλώσεις του μετά την εντός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού.

Βιεϊρίνια: «Έχουμε μεγάλο ρόστερ, θα τα καταφέρουμε»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην κάμερα της Nova για...

Το ματς με τον Παναιτωλικό: «Πρώτα απ' όλα εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, υγεία πάνω απ' όλα, χωρίς προβλήματα για εμάς και όλες τις ομάδες, να μπορούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε και να χαίρεται και ο κόσμος. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που θέλαμε. Πήγαμε καλά μετά από ένα διάστημα απουσίας λόγω κορονοϊού. Ήμασταν καλοί. Ξεκινήσαμε με νίκη και καλή εμφάνιση τη χρονιά».

Το «φορτωμένο» πρόγραμμα που υπάρχει: «Από τη στιγμή που θα είμαστε υγιείς, νομίζω ότι θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτά τα παιχνίδια. Δύσκολο είναι όχι μόνο για εμάς, για όλες τις ομάδες. Έχουμε δουλέψει σωστά, είμαστε προετοιμασμένοι για αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, ήρθαν παλιοί και νέοι παίκτες, νομίζω θα τα καταφέρουμε, έχουμε προετοιμαστεί σωστά».

Την προσωπική του κατάσταση: «Είμαι καλά, προσπαθώ να είμαι ασφαλής, χωρίς προβλήματα. Να βοηθήσω την ομάδα, είτε παίζοντας είτε όχι. Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε».