Οι ενδεκάδες, των Απόλλωνα Σμύρνης και ΟΦΗ, στο εξ αναβολής ματς τους!

Ο Μάρκο Γκρότε - στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης - κι ο ομόλογος του, του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, ανακοίνωσαν τις επιλογές τους για τα αρχικά σχήματα των δύο ομάδων στην εξ αναβολής αναμέτρηση στη Ριζούπολη.

Οι ενδεκάδες, των Απόλλωνα Σμύρνης και ΟΦΗ, στο εξ αναβολής ματς τους!

Τους εκλεκτούς τους, που απαρτίζουν τις αρχικές 11αδες με τις οποίες θα πορευθούν ο Απόλλων Σμύρνης και ο ΟΦΗ στο μεταξύ τους, (εξ αναβολής από την 13η αγωνιστική) ματς στην Ριζούπολη, ανακοίνωσαν οι προπονητές των δύο ομάδων.

Ο Μάρκο Γκρότε, στο ντεμπούτο του στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» παρατάσσει την ομάδα του με διάταξη 4-4-2 και οι βασικοί του είναι οι: Βέρχουλστ – Ντεντάκης, Μπρούνο Άλβες, Λισγάρας, Γιακιμόφσκι – Φατιόν, Σλίβκα, Φαν Λα Πάρα, Γιαννιώτας – Σίγκνιεβιτς, Ιωαννίδης.

Στον πάγκο των «κυανόλευκων» είναι οι: Κότσαρης, Μουστάκας, Μαρτίνες, Παπαγεωργίου, Ράιλι, Κραγιόπουλος, Σαχλί, Ρόγκνε και Παμλίδης.

Ο Νίκος Νιόπλιας, από την άλλη μεριά, του κατεβάζει τους Ηρακλειώτες σε σχηματισμό 4-2-3-1: Βάτερμαν – Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης – Γκαγιέγος, Ντε Γκουζμάν – Τσιλιανίδης, Τοράλ, Νέιρα – Λάμπρου.

Στον πάγκο των φιλοξενούμενων κάθονται οι: Σηφάκης, Σελίμοβιτς, Φαν Ντάινεν, Ναμπί, Καμάου, Διαμαντής, Ντουρμισάι, Καστάνιος και Κοροβέσης.