Μποροβήλος: «Εξετάζεται να υπάρξει συνεννόηση με την ΕΠΟ για τα ματς του Κυπέλλου»

Ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να υπάρξει συνεννόηση με την ΕΠΟ για τα ματς του Κυπέλλου που είναι προγραμματισμένα για τον Ιανουάριο.

Μποροβήλος: «Εξετάζεται να υπάρξει συνεννόηση με την ΕΠΟ για τα ματς του Κυπέλλου»

Το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο της Super League παρουσίασε στον ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος!

Ξεκαθάρισε πως «πάνω από όλα πρέπει να τηρήσουμε το πρωτόκολλο» και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι «θα προλάβουμε να τελειώσουμε τη χρονιά όπως πρέπει, με μία μικρή έστω καθυστέρηση».

Σε σχετική ερώτηση, δε, για τις πολλές αναβολές και για το αν υπάρχει συζήτηση με την ΕΠΟ, προκειμένου να γίνουν αλλαγές στο πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας, απάντησε: «Βεβαίως. Εξετάζεται να υπάρξει συνεννόηση με ΕΠΟ για τα ματς Κυπέλλου».

«Αν έχουμε γενίκευση των προβλημάτων, δεν μπορώ να σας πω τι θα γίνει. Σε κάθε περίπτωση, η άλλη όψη του νομίσματος είναι τώρα είχαμε το μεγάλο πρόβλημα, μετά τις γιορτές. Εκτιμούμε ότι με τα προληπτικά μέτρα και τους συνεχείς ελέγχους, θα ηρεμήσει η κατάσταση. Φαίνεται ότι μπαίνει κάποιος έλεγχος, και δεν είναι τόσο έντονα τα προβλήματα. Αλλά κοιτάζουμε το καθετί, με στόχο να πάμε ομαλά σε πλέι οφ και πλέι άουτ», ξεκαθάρισε ο Μποροβήλος.

Για το 10% της πληρότητας στα γήπεδα, είπε: «Κοιτάμε από την αρχή πώς μπορεί να βελτιωθεί αυτό το 10%. Αν πράγματι η κορύφωση είναι 20 του μηνός, όλα δείχνουν πως πάμε προς κάτι καλύτερο. Έχουν αντιληφθεί το πρόβλημα».