Παναθηναϊκός: Κάταγμα ο Βαγιαννίδης

Ο μπακ του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βαγιαννίδης υπέστη κάταγμα στο πρώτο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού.

Παναθηναϊκός: Κάταγμα ο Βαγιαννίδης

Δεν γλιτώνει όπως φαίνεται το χειρουργείο ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Ο μπακ του Παναθηναϊκού στάθηκε άτυχος, καθώς, όπως έδειξε η ακτινογραφία στην οποία υπεβλήθη, έχει υποστεί κάταγμα στο πρώτο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού.

Ο Βαγιαννίδης τραυματίστηκε στη σημερινή (12/1) προπόνηση και πήγε αμέσως για εξετάσεις. Η ακτινογραφία, έδειξε πως έχει υποστεί κάταγμα στο πρώτο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού.

Ο νεαρός θα υποβληθεί και σε νέες εξετάσεις, προκειμένου να φανεί τόσο το μέγεθος του προβλήματος όσο και το πως θα αντιμετωπιστεί.

Ο τραυματισμός έρχεται, πάντως, σε μια περίοδο, που για τον 20χρονο γινόταν μια μεγάλη κουβέντα, για το αν πρέπει σιγά σιγά να αρχίσει να παίρνει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα, καθώς στη Β' έχει πολύ καλή παρουσία. Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εξάλλου, απόντος του τιμωρημένου Σάντσες, ήταν δεδομένο πως θα ήταν στην αποστολή!

Από εκεί και πέρα, επέστρεψε ο Καρλίτος και υπολογίζεται για το ντέρμπι την ώρα που ο Χουάνκαρ συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα την Τετάρτη (12/1).

Ύστερα από αρκετές μέρες επέστρεψε και ο Γιάννης Μπουζούκης.

Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε ο Χουάνκαρ με τον Ισπανό να έχει ενοχλήσεις ακόμα στην αριστερή γάμπα. Στον Παναθηναϊκό όμως θεωρούν πως θα προλάβει να βρεθεί στο ντέρμπι της Κυριακής.