Super League: Δύο εξ αναβολής αγώνες (12/1) σε Ριζούπολη και Τούμπα

Δύο εξ αναβολής παιχνίδια, το ένα στη Ριζούπολη και το άλλο στην Τούμπα, διεξάγονται σήμερα (12/1) για την Super League.

Super League: Δύο εξ αναβολής αγώνες (12/1) σε Ριζούπολη και Τούμπα

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΟΦΗ

Ο Απόλλων Σμύρνης, η ομάδα που επλήγη περισσότερο από κάθε άλλη στη Σούπερ Λιγκ από τον κορονοϊό και ήδη χρωστάει τέσσερα παιχνίδια, προέρχεται από την απροσδόκητη ισοπαλία απέναντι στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, από τον οποίο τον χωρίζουν 34 βαθμοί στην κατάταξη. Αυτό είναι και το μοναδικό παιχνίδι που έχει δώσει τον τελευταίο μήνα και ένα από τα μόλις τρία τα οποία δεν έχασε επί συνόλου έξι αγώνων μετά τις 23 Οκτωβρίου, όταν και πέτυχε τη μοναδική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα). Από ισοπαλία προέρχεται και ο ΟΦΗ, ο οποίος απέσπασε 1-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στις καθυστερήσεις. Η ήττα στην Τρίπολη πριν από δύο αγωνιστικές σταμάτησε ένα αήττητο σερί δέκα αγώνων εκτός έδρας, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να ισοφαρίσει το ρεκόρ στην Ιστορία του στην κατηγορία. Μάλιστα, αυτό είναι το μοναδικό από τα τελευταία οκτώ ματς που δεν σκόραρε. Παραμένει η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες, οκτώ συνολικά. Μπορεί να έχει μόλις τρεις ήττες, αλλά έχει κερδίσει μόνο Ατρόμητο και Ιωνικό, και τους δύο τον Νοέμβριο. Από τους 23 βαθμούς που έχει, τους 12 τούς έχει κερδίσει μακριά από την έδρα του. Τον αγώνα της Ριζούπολης θα διευθύνει ο Μανούχος, με βοηθούς τους Τζιουβάρα, Παγουρτζή, 4ο τον Γκάμαρη και στο VAR τον Κροάτη Μπέμπεκ και τον Μωυσιάδη.

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό με στόχο να συνεχίσει το σερί νικών. Η ομάδα του Λουτσέσκου, μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες στις οποίες υποχρεώθηκε τέλη Νοεμβρίου - αρχές Δεκεμβρίου, απάντησε με τρεις νίκες στις οποίες πέτυχε συνολικά 9 γκολ. Έχει την καλύτερη επίθεση με 31 γκολ αλλά και μία από τις χειρότερες άμυνες με 20 γκολ παθητικό, εκ των οποίων τα 10 στην Τούμπα. Αντίπαλός του ο βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα Παναιτωλικός, ο οποίος στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές έχει χάσει μόνο από τον Αστέρα (στις καθυστερήσεις) και έχει συγκεντρώσει τους 7 από τους 15 βαθμούς που έχει στο ενεργητικό του. Στην αναμέτρηση της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναιτωλικό ορίστηκε ο Ζαμπαλάς. Βοηθοί του θα είναι οι Κούλα Χασάν, Καραγκιζόπουλος, 4ος ο Τσακαλίδης και στο VAR οι Διαμαντόπουλος, Μπαλτάς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ