Αστέρας Τρίπολης – Βόλος: Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας στο γήπεδο

Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας έχουν δικαίωμα εισόδου στον εντός έδρας αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Βόλο. Δεν θα βγουν εισιτήρια ανακοίνωσαν οι Αρκάδες. 

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος: Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας στο γήπεδο

Δεν θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια για το ματς του Αστέρα Τρίπολης με αντίπαλο τον Βόλο. Από τη στιγμή που ισχύουν τα μέτρα κανονικά και δεν έχουμε καμία χαλάρωση, η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ενημέρωσε:

«Σύμφωνα με την ισχύουσα Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 81558/2021 οι παρευρισκόμενοι θεατές στις αθλητικές εγκαταστάσεις δεν επιτρέπεται να υπερβαίνουν το δέκα τοις εκατό (10%) της πληρότητας των εξεδρών και τον ανώτατο αριθμό των χιλίων (1000).

Ως εκ τούτου, για την αναμέτρηση του ΑΣΤΕΡΑ με τον Βόλο Ν.Π.Σ., στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022 ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ μεμονωμένα εισιτήρια.

Δικαίωμα εισόδου στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας. Για την είσοδό τους στο γήπεδο απαραίτητη είναι η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Παρακαλούνται οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός κατά τον έλεγχο ταυτοπροσωπείας.

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ».

Το ίδιο είχε γίνει και στον αγώνα του Αστέρα με αντίπαλο τον ΟΦΗ στην Τρίπολη.