ΠΑΟΚ: Εκτός εκ νέου ο Τέιλορ

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε εκ νέου ο Βραζιλιάνος μπακ του ΠΑΟΚ, Τέιλορ, έπειτα από το ρεπό της Κυριακής που παραχώρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στους παίκτες της ομάδας. 

ΠΑΟΚ: Εκτός εκ νέου ο Τέιλορ

Το πρωί της Δευτέρας, οι παίκτες του "Δικεφάλου", βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, με τον προπονητή της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, να δίνει έμφαση στο κομμάτι της τακτικής ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: «Ο Ρουμάνος τεχνικός προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις μεταβολές στο πρόγραμμα προκειμένου να περάσει στην ομάδα του τα στοιχεία που θέλει να έχει στο παιχνίδι της προκειμένου να παρουσιαστεί βελτιωμένη στο δεύτερο μισό της σεζόν όπου θα κριθούν και όλοι οι στόχοι.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (10.01) περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρό χώρο, ανάπτυξη με τελειώματα και συνολική αμυντική λειτουργία» αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ. Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Λούκας Τέιλορ έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε μπει στο ομαδικό, ατομικά συνέχισε και ο Νέλσον Ολιβέιρα, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί, έκανε τρέξιμο στο γήπεδο και ενδυνάμωση στο γυμναστήριο».