Ολυμπιακός: Η αγωνία του Πέδρο Μαρτίνς και ο Παναθηναϊκός

Μία δύσκολη εβδομάδα έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει την αγωνία του για την κατάσταση της υγείας των ποδοσφαιριστών του και όχι μόνο.

Ολυμπιακός: Η αγωνία του Πέδρο Μαρτίνς και ο Παναθηναϊκός

Ο κορονοϊός χτύπησε ξανά την… πόρτα του Ολυμπιακού κι ενώ την Κυριακή θα έπρεπε να έχει παίξει με τον Αστέρα Τρίπολης τελικά έμπλεξε σε άλλα μονοπάτια. Η πανδημία είναι σε μεγάλη έξαρση και δεν έμεινε εκτός Ρέντη. Οι Πειραιώτες αντί για παιχνίδι την Κυριακή είχαν ρεπό και με βασικό στόχο να περιοριστεί η διασπορά

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μπαίνουν σε μία εβδομάδα πολύ περίεργη που δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει. Πρόκειται για μία εβδομάδα που υπάρχει προγραμματισμένο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου. Κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το τι θα συμβεί με αυτό το παιχνίδι, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς έχει την αγωνία του.

Με τα κρούσματα να είναι αρκετά στον Ρέντη οι προπονήσεις δεν μπορούν να γίνουν κανονικά, ενώ θυμίζουμε πως απουσιάζουν και πέντε ποδοσφαιριστές για το Copa Africa. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει την αγωνία του για το πώς θα πάει στη Λεωφόρο και με ποιους θα καταφέρει να πάει.

Η αγωνία του Πορτογάλου προπονητή πρώτα απ' όλα είναι να πάνε όλα καλά με τους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο που νοσούν και εν συνεχεία τον "καίει" το αγωνιστικό κομμάτι. Το πρόγραμμα είναι φορτωμένο, το ένα ματς διαδέχεται το άλλο και αυτή την περίοδο δεν μπορούν να γίνουν ούτε καν προπονήσεις υπό νορμάλ συνθήκες. Ο Ολυμπιακός έζησε ανάλογη κατάσταση το καλοκαίρι στα προκριματικά και τώρα καλείται να τη διαχειριστεί γι' ακόμα μία φορά.