Τι σημαίνει για Ολυμπιακό και Κούντε η νίκη του Καμερούν

Στον Ολυμπιακό έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο Copa Africa και ήδη ο Πιερ Κούντε έκανε το ντεμπούτο του με το Καμερούν, το οποίο νίκησε την Μπουρκίνα Φάσο.

Τι σημαίνει για Ολυμπιακό και Κούντε η νίκη του Καμερούν

Το Καμερούν ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο Copa Africa αφού επικράτησε με σκορ 2-1 της Μπουρκίνα Φάσο. Με αυτή τη νίκη τους τα "λιοντάρια" θα πρέπει να θεωρούν δεδομένη την παρουσία τους στη φάση των "16" της διοργάνωσης.

Στον Ολυμπιακό έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο συγκεκριμένο τουρνουά και είναι λογικό, αφού εκεί υπάρχουν πέντε ποδοσφαιριστές τους. Ο Πιερ Κούντε έκανε το ντεμπούτο του στη διοργάνωση παίζοντας βασικός στο ματς του Καμερούν με την Μπουρκίνα Φάσο.

Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό η νίκη-πρόκριση των "λιονταριών"; Ο Πιερ Κούντε δεν πρόκειται να επιστρέψει στον Ρέντη νωρίτερα από τις 23 Ιανουαρίου. Εάν το Καμερούν τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλους θα παίξει στη φάση των "16" στις 24 Ιανουαρίου, ενώ εάν τερματίσει δεύτερο θα παίξει στις 23 Ιανουαρίου. Σε περίπτωση πρόκρισης στα προημιτελικά τότε το επόμενο παιχνίδι του θα είναι στις 29 Ιανουαρίου.

Με λίγα λόγια ήδη γνωρίζει ότι ο Κούντε δεν πρόκειται να έρθει πριν τις 23 Ιανουαρίου. Η φάση των ομίλων του Copa Africa ολοκληρώνεται στις 17 Ιανουαρίου.