Μπέος: «Μας αγαπάει ο Θεός που είχαμε ξένο διαιτητή»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για τη νίκη του Βόλου επί του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στον διαιτητή της αναμέτρησης.

Μπέος: «Μας αγαπάει ο Θεός που είχαμε ξένο διαιτητή»

Ο Βόλος νίκησε με σκορ 3-1 τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό και ο Αχιλλέας Μπέος έκανε λόγο για ιστορική νίκη της ομάδας της Μαγνησίας. Αναφέρθηκε ακόμα και στην αποβολή του Φακούντο Σάντσες τονίζοντας πως ήταν δίκαιη.

«Σήμερα είναι μία ιστορική νίκη απέναντι σε έναν τεράστιο αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Αυτή είναι πρώτη μεγάλη νίκη του Βόλου που ιδρύθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά και ένα «μπράβο» στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε έναν αξιόλογο προπονητή και άνθρωπο που έχει κάνει πραγματικά καλή δουλειά, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος στις δηλώσεις του στη Nova.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαιτησία τονίζοντας: «Μας αγαπάει ο Θεός ως τι; Αναβλήθηκε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και ως εκ τούτου ήρθε ένας ξένος διαιτητής. Σκέφτεστε να είχαμε εδώ κάνα Κουτσιαύτη τι θα γινόταν; Άντε στη φάση του ορισμού της κόκκινης κάρτας, το πολύ-πολύ να είχε δώσει ένα φάουλ», είπε χαρακτηριστικά.

Ανέφερε ακόμη πως ο Βόλος θα κάνει ακόμα δύο μεταγραφές, ενώ ο για την παραμονή του Μπράτσου ανέφερε: «Είναι γνώστης του ποδοσφαίρου, διαβάζει και μου αρέσει να δίνω ευκαιρίες σε νέα παιδιά».