Σάντσες: «Άδικη η κόκκινη, δεν τον χτύπησα»

Ο Φακούντο Σάντσες αποβλήθηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο και στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως δεν χτύπησε τον αντίπαλο του.

Σάντσες: «Άδικη η κόκκινη, δεν τον χτύπησα»

Ο Παναθηναϊκός έμεινε με παίκτη λιγότερο στο παιχνίδι με τον Βόλο λόγω της αποβολής του Φακούντο Σάντσες και ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε πως δεν χτύπησε τον αντίπαλο του.

Αναλυτικά ο Φακούντο Σάντσες μίλησε:

Για την αποβολή του: Πρόκειται για μία φάση που είναι ακριβώς στη δυναμική της στιγμής. Είχα την κατοχή της μπάλας και μπαίνω με τη μπάλα και είδα τον αντίπαλο που ήταν κάτω και φρέναρα. Δεν υπήρχε καμία πρόθεση από εμένα να τον χτυπήσω. Ο αντίπαλος δείχνει ότι δεν τον έχω χτυπήσει. Θεωρώ εντελώς άδικη αυτή την απόφαση και την κόκκινη κάρτα.

Για το αν επηρεάζει το παιχνίδι αυτή η φάση: Είναι σαφές ότι πριν το γκολ είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε και μετά είχαμε ευκαιρία να ισοφαρίσουμε. Πιστεύω ότι όντως επηρεάζει αυτή η φάση.

Για το αν η ομάδα κάνει βήμα προς τα πίσω με αυτή την ήττα: Όχι δεν πιστεύω ότι πάμε πίσω σε καμία περίπτωση. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι και μετά από μία περίοδο σερί νικών μπορεί να έρθει και κάποια ήττα. Συμβαίνει αυτό και δεν πιστεύω ότι πάμε πίσω και δεν αλλάζει κάτι στην πορεία που κάνουμε και πάμε προς τους στόχους μας.