Γιοβάνοβιτς: «Δεν έχει σχέση η αποβολή, κάναμε σοβαρά λάθη»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Βόλο με σκορ 3-1.

Γιοβάνοβιτς: «Δεν έχει σχέση η αποβολή, κάναμε σοβαρά λάθη»

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-1 από τον Βόλο σε ένα ματς που έμεινε και με παίκτη λιγότερο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν έψαξε για δικαιολογίες και δεν στάθηκε στη φάση της αποβολής. Τόνισε, μάλιστα πως η ομάδα του ακόμα και με παίκτη λιγότερο έπρεπε να αντιδράσει.

Βόλος - Παναθηναϊκός 3-1: Τα γκολ, η αποβολή, τα δύο δοκάρια από την αναμέτρηση (vid)

Αναλυτικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε:

Για το αν είναι μία κακή παρένθεση αυτή η ήττα: Δεν νομίζω ότι υπάρχουν κακές παρενθέσεις. Αξίζαμε αυτή την ήττα με ότι κάναμε στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν λίγο διαφορετική από κάποιες άλλες γιατί δείξαμε και κάποια πράγματα που δεν μας χαρακτήριζαν όσον αφορά στην ανωριμότητα και επιπολαιότητα. Είναι μία ήττα που μας πληγώνει και σίγουρα δεν είναι τυχαία έτσι όπως παίξαμε.

Βόλος- Παναθηναϊκός 3-1: «Σκόνταψε» στη Μαγνησία!

Για τη φάση της αποβολής: Δεν έχει καμία σχέση. Εμείς κάναμε σοβαρά λάθη που δεν πρέπει να τα κάνουμε, αλλά και όταν γίνονται και υπάρχει ο χρόνος έστω και με παίκτη λιγότερο μπορείς να ανταποκριθείς αν πιστεύεις στον εαυτό σου. Έχουμε την ποιότητα και την ικανότητα για να το κάνουμε. Δεν το κάναμε και προϊόν της εμφάνισης μας είναι και το τελικό σκορ.