Επαφές Κροτόνε και Πάρμα για Ζαγαρίτη - «Φαβορί ο Ολυμπιακός», επιμένουν οι Ιταλοί!

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης που εξετάζεται από τον Ολυμπιακό, έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο και της Κροτόνε που βρίσκεται σε συζητήσεις με την Πάρμα. Οι Ιταλοί όμως, επιμένουν ότι οι Πειραιώτες θα είναι το απόλυτο φαβορί, εφόσον αποφασίσει να χτυπήσει επισήμως την πόρτα της Πάρμα.  

Επαφές Κροτόνε και Πάρμα για Ζαγαρίτη - «Φαβορί ο Ολυμπιακός», επιμένουν οι Ιταλοί!

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης βρίσκεται στην ερυθρόλευκη επικαιρότητα τις τελευταίες 20 μέρες. Εξετάζεται από τον Ολυμπιακό ως μία λύση για να κάνει τα «ρεπό» του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Πριν από δύο μέρες στην Ιταλία έχριζαν φαβορί τους Πειραιώτες και θεωρούσαν ότι θα υπάρξουν εξελίξεις εντός της εβδομάδας.

Ενώ τόνιζαν ότι δεν υπάρχει κάποια σοβαρή επίσημη κίνηση από πλευράς Ολυμπιακού, στην Πάρμα είχαν μία αίσθηση ότι εφόσον το έπαιρνε απόφαση ο πρωταθλητής Ελλάδας να κάνει την κρούση, τότε ο Ζαγαρίτης με συνοπτικές διαδικασίες θα φορούσε τα ερυθρόλευκα. Ουσιαστικά τον έστειλαν στο λιμάνι! Έχριζαν δηλαδή, πριν καν κάνει επίσημη πρόταση ο Ολυμπιακός, ως απόλυτο φαβορί τους Πειραιώτες!

Βέβαια, για να μιλούσαν συνεχώς για τον Ολυμπιακό, προφανώς δεν τα έβγαζαν από το κεφάλι τους. Προφανώς κάτι έχουν πληροφορηθεί από την Πάρμα για τις ματιές των «ερυθρόλευκων». Και ενδεχομένως και ο ίδιος ο Ζαγαρίτης που βρίσκεται εδώ και μέρες στο «περίμενε», να έχει θέσει ως προτεραιότητά του την επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η σιγουριά που έβγαζαν οι γείτονες.

Την Κυριακή (9/1) πάντως, στην Ιταλία ανέφεραν ότι η Κροτόνε έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο. Μάλιστα, η διοίκηση της επιβεβαιώνει ότι έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον Ζαγαρίτη και πως έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με την Πάρμα για την απόκτησή του.

Η Κροτόνε συμμετέχει στην Serie B και αναζητάει εναγωνίως έναν αριστερό μπακ. Ο Ζαγαρίτης λοιπόν πληροί τις προδιαγραφές που έχουν θέσει οι άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου.

Παρότι η Κροτόνε προσπαθεί να τον κάνει δικό της, πηγές από την Ιταλία υποστηρίζουν ότι αν ο Ολυμπιακός στείλει ένα... σήμα προς την Πάρμα ότι το πήρε απόφαση να αποκτήσει τον Ζαγαρίτη, τότε ο Έλληνας μπακ θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.