Ο Ελ Αραμπί και ο Σεργκέι Ρεμπρόφ που τον θέλει στο Άμπου Ντάμπι

Δημοσιεύματα στα Εμιράτα κάνουν λόγο για σοβαρό ενδιαφέρον της Αλ Αϊν του Σεργκέι Ρεμπρόφ για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Το κλαμπ του Άμπου Ντάμπι περιμένει την κατάληξη των συζητήσεων του Μαροκινού με τον Ολυμπιακό

Ο Ελ Αραμπί και ο Σεργκέι Ρεμπρόφ που τον θέλει στο Άμπου Ντάμπι

Ακόμα ο Ολυμπιακός και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν έχουν δώσει τα χέρια για την επέκταση της συνεργασίας τους για την επόμενη διετία. Εξακολουθεί να υπάρχει μία οικονομική διαφορά, με την ελπίδα ότι αυτή η διαφορά θα καλυφθεί το προσεχές διάστημα.

Την ίδια στιγμή όμως, όσο δεν πέφτουν οι υπογραφές, άλλο τόσο ανοίγει και η όρεξη σε υποψήφιους «μνηστήρες». Ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι ο Μαροκινός φορ έχει ήδη δεχτεί κρούσεις από ομάδες της Μέσης Ανατολής.

Την Κυριακή (9/1) κυκλοφόρησε ένα σενάριο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ότι η Αλ Αϊν ρίχνει κάποιες ματιές προς τον Ελ Αραμπί και ότι παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις στο θέμα του συμβολαίου του.

Ανάλογα λοιπόν με το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση της ανανέωσης της συνεργασίας του Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό, θα πάρει και τις ανάλογες αποφάσεις. Αν δει ότι οι δύο πλευρές δίνουν τα χέρια, τότε η ομάδα από το Άμπου Ντάμπι θα στραφεί αλλού. Αν δει ότι ναυαγούν οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, τότε θα κάνει την κίνησή της.

Στα αξιοσημείωτα ότι στον πάγκο της Αλ Αϊν κάθεται μία παλιά δόξα του ουκρανικού ποδοσφαίρου και κυρίως ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τη θέση του επιθετικού. Ο λόγος για τον Σεργκέι Ρεμπρόφ, ο οποίος όλο και κάτι θα ξέρει για να περιμένει την κατάληξη της υπόθεσης του Ελ Αραμπί, προτού στραφεί σε άλλη λύση.