Χωρίζουν οι δρόμοι του Άρη με τον Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν κατάφερε να προσφέρει στον Άρη τα αναμενόμενα και πρόθεση των δύο πλευρών είναι να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Χωρίζουν οι δρόμοι του Άρη με τον Μήτρογλου

Το βαρύ συμβόλαιο του Κώστα Μήτρογλου προσπαθεί να ξεφορτωθεί ο Άρης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέκτησε τον Ιανουάριο του 2021 τον Έλληνα επιθετικό και είναι αλήθεια ότι η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών.

Η μεταγραφή του Μήτρογλου, ωστόσο δεν εξελίχθηκε έτσι όπως θα περίμεναν στον Άρη και όπως περίμενε και ο ίδιος. Ο 33χρονος επιθετικός έβγαλε αρκετούς τραυματισμούς με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βρει ρυθμό και παράλληλα να μην μπορέσει να προσφέρει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Άρης και Μήτρογλου έχουν αποφασίσει να χωρίσουν οι δρόμοι τους κάτι που επισημαίνει σε σημερινό του δημοσίευμα και το Tuttomercato. Οι Ιταλοί αναφέρουν πως η πτώση στην καριέρα του Μήτρογλου είναι πολύ μεγάλη και πλέον επιθυμία του Άρη και του ποδοσφαιριστή είναι να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Ο Μήτρογλου, άλλωστε έχει και ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο που θέλει να βγάλει από πάνω του ο Άρης.