Ελ Αραμπί για Ολυμπιακό: «Δεν ασχολούμαι με το συμβόλαιο, θα αποφασίσει ο μάνατζέρ μου»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε για την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.

Ελ Αραμπί για Ολυμπιακό: «Δεν ασχολούμαι με το συμβόλαιο, θα αποφασίσει ο μάνατζέρ μου»

Η υπόθεση της ανανέωσης του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό αποτελεί ένα από τα φλέγοντα ζητήματα για την ομάδα αυτό το διάστημα και φυσικά ο Μαροκινός επιθετικό ρωτήθηκε σχετικά, μιλώντας στη Novasports:

«Όλος ο κόσμος μου κάνει αυτή την ερώτηση. Η δική μου δουλειά είναι να προπονούμαι, να δουλεύω καλά, να παίζω καλά και να βοηθάω την ομάδα με γκολ. Θέλω να παίρνω νίκες, έχω πολλούς στόχους μπροστά μου και τίποτα δεν έχει τελειώσει. Θέλω να πάρω τον τίτλο.


Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα τα χειρίζεται ο μάνατζέρ μου. Έχεις είναι που θα πάρει τις αποφάσεις. Εκείνος με εκπροσωπεί στις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι κάτι που μπορώ να ελέγχω εγώ. Η δουλειά μου είναι να προπονούμαι, να παίρνω νίκες και να σκοράρω».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Είναι ένα από τα παιχνίδια που πραγματικά ενώ προσπαθείς παρά πολύ, δεν έχεις την ευστοχία, λείπει κάτι και δεν μπορείς να πάρεις αυτό που θέλεις. Δεν χάσαμε, όμως η αλήθεια είναι πως είμαστε απογοητευμένοι γιατί ο στόχος ήταν να κερδίσουμε. Τώρα όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής. Περιμένουμε την επιστροφή των παικτών μας που λείπουν.

Περιμένουμε με τους παίκτες που έχουμε έχουμε εδώ να τα δώσουμε όλα. Θέλουμε πάντα να τα δίνουμε όλα για να τα πηγαίνει η ομάδα μας καλά και να παίρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Και πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό που έγινε και να συνεχίσουμε μπροστά μόνο με νίκες».

Για τη βελτίωση της ομάδας στο επιθετικό κομμάτι: «Η αλήθεια είναι ότι στην προπόνηση δουλεύουμε παρά πολύ καλά, ξέρουμε τους συνδυασμούς, είμαστε έτοιμοι όταν πηγαίνουμε στα παιχνίδια για να μπορέσουμε να έχουμε επιτυχία στην επίθεση. Όμως υπάρχουν παιχνίδια που πράγματα που όλοι θέλουμε να σκοράρουμε δεν έρχεται αυτό το γκολ.

Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι, είναι να μπορείς να δουλεύεις καλά, ο καθένας να κάνει καλά τη δουλειά του, ώστε να δημιουργούνται οι ευκαιρίες. Αν αυτό το κάνουμε στα ματς τότε τα γκολ θα έρχονται. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Όλοι κάνουμε καλά τη δουλειά μας και από τη στιγμή που μπορούμε να δημιουργούμε θα έρθουν και τα γκολ».

Για το ποια ομάδα είναι το φαβορί στο Κόπα Αφρική κι αν θεωρεί ότι έπρεπε να είναι στην αποστολή: «Είμαι απογοητευμένος που δεν πήγα. Νομίζω ότι μπορούσα και έκανα τα πάντα για να πάω. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν συμβαίνει καμία φορά αυτό που θέλεις. Η οργάνωση θα ξεκινήσει τη Δευτέρα με προβλήματα, καθώς πολλές ομάδες έχουν ανακοινώσει κρούσματα. Η χώρα μου πιστεύω θα τα πάει καλά.

Την υποστηρίζω πάντα και ελπίζω ότι θα εκπροσωπήσει τα χρώματα της χώρας με τον καλύτερο τρόπο. Έχει ελπίδες να φτάσει ακόμα και στον τελικό. Πολύ καλή ομάδα είναι και η Αλγερία που το πήρε την προηγούμενη φορά και έχει πιθανότητες να το κατακτήσει ξανά. Η Σενεγάλη επίσης, αλλά ελπίζω το Μαρόκο να φτάσει στον τελικό και να έχει ελπίδες να πάρει και τον τίτλο».