Επίσημο: Αναβλήθηκαν οι αγώνες ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και Ιωνικός - Απόλλων Σμύρνης

H Super League ανακοίνωσε την αναβολή των αγώνων ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και Ιωνικός - Απόλλων Σμύρνης για την 17η αγωνιστική

Επίσημο: Αναβλήθηκαν οι αγώνες ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και Ιωνικός - Απόλλων Σμύρνης

Τέσσερις είναι συνολικά οι αναβολές της 17ης αγωνιστικής της Super League εξαιτίας των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού. Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε πως θα αναβληθούν οι αγώνες ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και Ιωνικός - Απόλλων Σμύρνης.

Την Παρασκευή (7/1) είχε ανακοινωθεί η αναβολή του αγώνα Άρης - Ατρόμητος και της αναμέτρησης Παναιτωλικός - Λαμία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ. & ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Π.Α.ΟΚ. και της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».