Ολυμπιακός: Γιατί κινδυνεύει ο Μιράντα!

Ο Πορτογάλος στόπερ σίγουρα δεν θα αποτελούσε τον “βράχο” της ερυθρόλευκης άμυνας και ήταν κάτι που το γνώριζαν εξ αρχής στον Ολυμπιακό. Πήγαινε για εναλλακτική λύση...

Ολυμπιακός: Γιατί κινδυνεύει ο Μιράντα!

Ο Ροντερίκ Μιράντα βρισκεται ξαφνικά, με το πέρας της προετοιμασίας σε Βέλγιο και Ολλανδία, να κινδυνεύει να μην μείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού! Όπως είχε ενημερώσει προ δύο ημερών ο σύλλογος, υπάρχει μία δυσφορία για την εικόνα του σε Γκενκ και Έρμελο.

Γιατί όμως έφτασαν στο σημείο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να σχηματίσουν μία τέτοια εικόνα;

Ο Μιράντα πρώτα απ' όλα δεν είναι στον βαθμό ετοιμότητας των υπολοίπων. Ωστόσο, η παρουσία του στα φιλικά ήταν πολύ κατώτερη των προσδοκιών. Πρόκειται για έναν αμυντικό που δεν έχει ως προσόν την ταχύτητά του.

Επίσης, είναι ένας στόπερ που δεν δείχνει τόσο δυναμικός στις μονομαχίες τους, όπως θα περίμεναν οι Πειραιώτες. Το ανησυχητικό ήταν ότι είχε φτάσει σε σημείο να χάνει εναέριες “μάχες” ακόμα και από κοντύτερους ποδοσφαιριστές!

Εκείνο όμως που πρέπει να έχει ένας αμυντικός, είναι η αύρα! Να τον εμπιστεύονται δηλαδή οι συμπαίκτες του.

Ο Μιράντα πολλές φορές ακόμη και στις προπονήσεις έδειχνε ακόμη να ψάχνεται. Δεν ήταν δηλαδή μόνο στα φιλικά παιχνίδια.

Οπότε, θα παρουσιάσουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οι επόμενες μέρες για να δούμε ποιες θα είναι οι οριστικές αποφάσεις που θα πάρει ο Ολυμπιακός για το μέλλον του 27χρονου Πορτογάλου.