Ολυμπιακός: To «τεστ» του Παπασταθόπουλου ενόψει Αστέρα Τρίπολης

O Σωκράτης Παπασταθόπουλος που ταλαιπωρήθηκε με έναν μυικό τραυματισμό, θα δοκιμάσει το πόδι του το Σάββατο (8/1) για να δει αν θα είναι διαθέσιμος με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη την Κυριακή (9/1).

Ολυμπιακός: To «τεστ» του Παπασταθόπουλου ενόψει Αστέρα Τρίπολης

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν στα... πιτς τις τελευταίες μέρες. Ο λόγος είχε να κάνει με το γεγονός ότι αρχές της εβδομάδας ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι του, με αποτέλεσμα να μην τον συμπεριλάβει ο Πέδρο Μαρτίνς στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη που ολοκληρώθηκε 0-0.

Εξ αρχής δεν εκφραζόταν κάποια ανησυχία. Αντιθέτως, η εικόνα που υπήρχε από τον Ρέντη έκανε λόγο για έναν μικροτραυματισμό που θα τον άφηνε εκτός προπονήσεων για λίγες μέρες.

Το Σάββατο (8/1) μάλιστα θα τσεκάρει το πόδι του, έτσι ώστε να δει αν θα μπορέσει να βοηθήσει στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (9/1, 19.30).

Αν δει ο Μαρτίνς ότι δεν είναι στο 100%, τότε το πιθανότερο είναι να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του. Άλλωστε, το ποσοτικό πρόβλημα δεν έγκειται στο κέντρο της άμυνας, αλλά στα χαφ.

Για στόπερ θα έχει τους Μπα και Αβραάμ, ενώ έρχεται από πίσω και ο Μανωλάς που μέρα με τη μέρα ανεβάζει ρυθμούς και σύντομα αναμένεται να κερδίσει και φανέλα βασικού.

Ο Παπασταθόπουλος θα κάνει πάντως την προσπάθειά του, με τις πιθανότητες να ακολουθήσει όλο το σαββατιάτικο πρόγραμμα στον Ρέντη να είναι πολλές.

Εν αναμονή λοιπόν της τελευταίας προπόνησης του Ολυμπιακού, προκειμένου να δει ο Μαρτίνς αν μπορεί να τον υπολογίζει για τον Αστέρα, όπως φυσικά και τους Ρόνι Λόπες, Λαλά και Ανδρούτσο που έλειψαν από την Ριζούπολη.