Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από την Original

Η Original κάλεσε τους οπαδούς και όχι μόνο να δώσουν το παρών την Κυριακή σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα λάβει χώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από την Original

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στις τάξεις των οπαδών όλων των ομάδων η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τα γήπεδα λόγω της έξαρσης της πανδημίας. Την Κυριακή έχει οργανώσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας η Θύρα 7, ενώ το ίδιο θα κάνει και η Original. Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν γνωστό ότι την Κυριακή πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια κινητοποίηση και κάλεσαν να δώσουν το παρών σε αυτήν όχι μόνο οι οπαδοί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Original αναφέρει:

«Η ανικανότητα και η ασχετοσύνη σας να διαχειριστείτε την κρίση της πανδημίας, τα γελοία μέτρα που κατά καιρούς ανακοινώνετε και εσείς οι ίδιοι δεν τηρείτε, τα 50.000 κρούσματα ημερησίως, είναι μερικοί από τους λόγους που καλούμε σε συμβολική διαμαρτυρία την Κυριακή πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ στην πλατεία Πατριάρχου στην Ν. Φιλαδέλφεια και ώρα 17.00 όλους τους ΕΝΩΣΙΤΕΣ αλλά και όλο τον απλό κόσμο ανεξαρτήτου ομάδας, όλους αυτούς που νιώθουν την αδικία των νέων μέτρων στο πετσί τους, όλους αυτούς που νιώθουν φυλακισμένοι σε μια κατά τ’ άλλα ελεύθερη κοινωνία.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ».