Οι Γάλλοι άναψαν φωτιές στον Ολυμπιακό με Ελ Αραμπί

Ρεπορτάζ από τη Γαλλία αναφέρουν ότι η Ναντ έχει στη λίστα της τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Οι Γάλλοι άναψαν φωτιές στον Ολυμπιακό με Ελ Αραμπί

Και ξαφνικά οι Γάλλοι βάζουν φωτιές στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ναντ έχει στη λίστα της τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο "μπομπέρ" του Ολυμπιακού αρέσει στη γαλλική ομάδα που βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ των Γάλλων ο επιθετικός της Ναντ, ο Ράνταλ Κόλο-Μουανί φαίνεται πως δύσκολα θα ανανεώσει το συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Έτσι η Ναντ αναζητεί από τώρα τον αντικαταστάτη του.

Ο Ελ Αραμπί είναι ένα ποδοσφαιριστής που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα, αλλά σύμφωνα με τους Γάλλους η περίπτωση του δεν είναι καθόλου απλή. Συγκεκριμένα θεωρείται ακριβός για τη Ναντ, αλλά το όνομα του έχει πέσει στο τραπέζι.

«Τέλος, για πιο δύσκολες περιπτώσεις, γιατί στα χαρτιά είναι πιο ακριβές στο κομμάτι των αποδοχών, θα μπορούσαμε να προσθέσουμε πρώην παίκτες του γαλλικού πρωταθλήματος, τους Γιασίν Μπραχίμι και Γιουσέφ Ελ Αραμπί», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ των Γάλλων.

Το συμβόλαιο του έμπειρου στράικερ με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Έχει κάνει ήδη τις πρώτες κουβέντες για να ανανεώσει και να μείνει στον Πειραιά, όμως, δεν υπάρχει οριστική συμφωνία. Οι Πειραιώτες προσφέρουν στον Ελ Αραμπί το κλειστό διετές συμβόλαιο που ήθελε, αλλά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό και ακόμη δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή.

Αισιοδοξία μπορεί να υπάρχει λόγω της καλής σχέσης που έχει ο παίκτης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία για νέο διετές συμβόλαιο και με τη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές να παραμένει. Θεωρητικά ο Ελ Αραμπί έχει το δικαίωμα από τώρα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του για το καλοκαίρι, αλλά λέγεται πως θα γίνει μία νέα κουβέντα για το θέμα της ανανέωσης, αφού πρόκειται για τον βασικό επιθετικό του Ολυμπιακού και τον άνθρωπο που έχει σκοράρει 69 φορές με την ερυθρόλευκη φανέλα.