Το σενάριο από Βουλγαρία για Ντεσπόντοφ και Ολυμπιακό

Ρεπορτάζ από τη Βουλγαρία αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Κιρίλ Ντεσπόντοφ.

Το σενάριο από Βουλγαρία για Ντεσπόντοφ και Ολυμπιακό

Ένα μεταγραφικό σενάριο αναπτύχθηκε από τη Βουλγαρία και το οποίο εμπλέκει τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα δημοσίευμα αναφέρει πως οι πρωταθλητές Ελλάδας ενδιαφέρον για τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ. Πρόκειται για τον εξτρέμ της Λουντογκόρετς, τον οποίο βρήκε απέναντι του ο πρωταθλητής Ελλάδας το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Ντεσπόντοφ είχε απασχολήσει και παλιότερα τον Ολυμπιακό, αλλά η περίπτωση του δεν είχε προχωρήσει. Το ρεπορτάζ των Βούλγαρων αναφέρει πως η Γαλατασαράι έχει κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει και θέλει να δει στην ομάδα του ο Φατίχ Τερίμ.

Στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά και στον Ολυμπιακό και πως οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι ο άλλος σύλλογος που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Λουντογκόρετς για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Η Λουντογκόρετς απέκτησε τον περασμένο Ιούλιο τον 25χρονο εξτρέμ, ο οποίος κόστισε 2 εκατ. ευρώ. Σε 29 παιχνίδια με τη φανέλα της έχει σημειώσει 9 γκολ, ενώ μετράει 12 ασίστ. Ο Ντεσπόντοφ έχει συμβόλαιο με της Λουντογκόρετς έως το 2024.