Super League: Τέσσερις ομάδες ζητούν αναστολή του πρωταθλήματος

Στο αυριανό (7/1) Δ.Σ. τέσσερα κλαμπ αναμένεται να θέσουν θέμα αναστολής του πρωταθλήματος και αναθεώρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Super League: Τέσσερις ομάδες ζητούν αναστολή του πρωταθλήματος

Στη σκιά του κορονοϊού πραγματοποιήθηκε η 16η αγωνιστική της Super League. Δύο παιχνίδια αναβλήθηκαν, ενώ αρκετές ομάδες αντιμετώπιζαν προβλήματα λόγω της μόλυνσης.

Οι ομάδες ανακοινώνουν συνεχώς κρούσματα και τα προβλήματα είναι σημαντικά με αποτέλεσμα αρκετά ματς να βρίσκονται στον "αέρα". Η Super League ανακοίνωσε πως την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ. και στη διάρκεια αυτού αναμένεται να πέσει στο τραπέζι η αναστολή του πρωταθλήματος.

Μέχρι τώρα ο Απόλλων Σμύρνης, ο Παναιτωλικός, ο Ατρόμητος και ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι ομάδες που έχουν αρκετά κρούσματα και στο Δ.Σ. θα θέσουν θέμα αναστολής του πρωταθλήματος.

Παράλληλα τα τέσσερα κλαμπ αναμένεται να ζητήσουν και αναθεώρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Με την άποψη των παραπάνω ομάδων αναμένεται να συνταχθούν και άλλα κλαμπ της Λίγκας .

Η ανακοίνωση της Super League αναφέρει:

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 7.1.2022 στις 13.00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Αιτήματα των ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΕ Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ., ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών και ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966.

2/ Θέματα ορισμού αγώνων που έχουν αναβληθεί / θα αναβληθούν λόγω της πανδημίας.