«Επίσημη πρόταση της Μπασακσεχίρ για τον Ονιεκούρου»

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα η Μπασακσεχίρ έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Χένρι Ονιεκούρου.

«Επίσημη πρόταση της Μπασακσεχίρ για τον Ονιεκούρου»

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για τον Χένρι Ονιεκούρου. Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Copa Africa με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας, αλλά οι γείτονες δεν τον ξεχνούν.

Στην τουρκική λίγκα έχει πολύ καλό όνομα ο 24χρονος άσος που έχει παίξει τρεις φορές δανεικός στη Γαλατασαράι. Η πρώην ομάδα του τον έχει σταθερά στη λίστα της, αλλά αυτή τη στιγμή δεν φέρεται να έχει κάνει κάποια κίνηση, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα διαρρέονται από την πλατεία Αλεξάνδρας και από τα ρεπορτάζ των Τούρκων.

Αντίθετα όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από την Τουρκία η Μπασακσεχίρ είναι η ομάδα που φέρεται πως δείχνει πιο ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ονιεκούρου. Οι Τούρκοι επισημαίνουν πως ο ποδοσφαιριστής θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό γιατί δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί.

Το θέμα της Μπασακσεχίρ, όμως, το παρουσιάζουν πολύ πιο προχωρημένο. Τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα μιλούν για επίσημη πρόταση της "Μπασάκ". Η πρόταση που φέρεται να έχει κάνει στον Ολυμπιακό είναι ύψους 2,5 εκατ. ευρώ. Εάν αληθεύει το ποσό δύσκολα οι πρωταθλητές Ελλάδας θα συζητήσουν τη μεταγραφή του παίκτη με ένα τέτοιο ποσό.