Εμβιλά: «Ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι τελείωσε το πρωτάθλημα»

Ο μέσος του Ολυμπιακού, Γιαν Εμβιλά μετά το τέλος του αγώνα στη Ριζούπολη, δήλωσε πως κανένας στην ομάδα δεν σκέφτηκε πως έχει τελειώσει το πρωτάθλημα

Εμβιλά: «Ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι τελείωσε το πρωτάθλημα»

Ο Γιαν Εμβιλά δεν αναζήτησε δικαιολογίες μετά το 0-0 του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Ο Γάλλος άσος παραδέχτηκε πως από την ομάδα του έλειψε η ένταση και η αποφασιστικότητα που απαιτείτο.

«Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά δεν καταφέραμε αυτό που θέλαμε και είμαστε απογοητευμένοι. Το μόνο θετικό είναι ότι δεν δεχτήκαμε γκολ. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να επιστρέψουμε στις νίκες στο επόμενο ματς. Ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι τελείωσε το πρωτάθλημα. Θα κάνουμε τα πάντα, είμαστε Ολυμπιακός, αλλά θα πρέπει να παίξουμε με περισσότερη αποφασιστικότητα και ένταση από ό,τι κάναμε σήμερα. Συμφωνώ με τον προπονητή μας, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μπορεί να λείπουν οι Αφρικανοί, αλλά είμαστε μια ομάδα με μεγάλο ρόστερ και πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις για να καλύψουμε κάθε κενό. Έχουμε ποιότητα και ποσότητα σε τέτοιο βαθμό, που δεν χωρά καμία δικαιολογία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γάλλος μέσος του Ολυμπιακού μετά το 0-0 με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.