Τικίνιο: «Όλα τα γκολ είναι ξεχωριστά»

Τι είπε ο Τικίνιο για τη χρονιά που έφυγε, το γκολ με την Φενέρ και όσα περιμένει για το 2022 με τον Ολυμπιακό.

Τικίνιο: «Όλα τα γκολ είναι ξεχωριστά»

Για τη νέα χρονιά μίλησε ο Τικίνιο στη NOVA με αφορμή την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το σημερινό (19.30) παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναφέρθηκε φυσικά και στο καθοριστικό γκολ της... περασμένης χρονιάς, αυτό που είχε σημειώσει στο φινάλε της αναμέτρησης με την Φενερμπαχτσέ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε αρχικά στο τι περιμένει από το 2022: «Πιστεύω πως θα είναι μία θετική χρονιά για τον Ολυμπιακό. Να συνεχίσουμε να κατακτούμε τους στόχους μας. Εγώ θέλω να είμαι επιτυχημένος και να κάνω καλά παιχνίδια και να δώσω ακόμη περισσότερα πράγματα στην ομάδα, είτε με γκολ είτε με την καθημερινή προσπάθεια που κάνω. Νομίζω πως αυτή η χρονιά θα φέρει ωραία πράγματα για τον Ολυμπιακό, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον καλύτερο τρόπο, με υγεία και να είμαστε καλά έτσι ώστε το 2022 να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Για το γκολ με την Φενέρ: «Όλα τα παιχνίδια και όλα τα γκολ είναι πολύ σημαντικά για εμάς, γιατί αυτά τα παιχνίδια μας φέρνουν στις προκρίσεις και στην εκπλήρωση των στόχων μας. Προφανώς όταν ένα γκολ μπαίνει στο 90ό λεπτό και κρίνει μία πρόκριση είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα. Αυτό ήταν ένα από τα σημαντικά πράγματα στο 2021. Κάνουμε όλοι μαζί ό,τι περνάει από το χέρι μας γιατί θέλουμε να κερδίζουμε».

Για τον κορονοϊό: «Πραγματικά είναι κάτι που μας δυσκολεύει όλους. Επηρεάζει τις ζωές όλων μας. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε πως θα έρθει σύντομα η στιγμή που όλοι θα είμαστε πολύ πιο ήρεμοι και ο κόσμος θα μπορεί να έρθει πιο ήσυχος και ασφαλής στο γήπεδο και να είμαστε όλοι καλά».