ΟΦΗ: Προπόνηση στην Τρίπολη

Ο ΟΦΗ μια ημέρα μετά την ήττα από τον Αστέρα, προπονήθηκε στην Τρίπολη

ΟΦΗ: Προπόνηση στην Τρίπολη

Στην Τρίπολη προπονήθηκε ο ΟΦΗ μια ημέρα μετά την ήττα από τον Αστέρα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Η ομάδα αναμένεται σήμερα Τετάρτη να επιστρέψει στη βάση της και να συνεχίσει από αύριο Πέμπτη την προετοιμασία της για τον επόμενο αγώνα. Ο ΟΦΗ το Σάββατο θα παίξει με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ηράκλειο.

«Την πρώτη της προπόνηση μετά τον αγώνα με τον Αστέρα πραγματοποίησε η ομάδα μας το πρωί της Τετάρτης (5/1), στο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας της Τρίπολης.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (4/1) ματς, έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής, κατοχή μπάλας, παιχνίδι μικρών σχέσεων και τρεξίματα.

Η αποστολή αναμένεται να επιστρέψει στο Ηράκλειο εντός της ημέρας, με την επόμενη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (6/1), στις 12:00», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για τη σημερινή προπόνηση που έγινε στην Τρίπολη.

Φυσικά μένει να φανεί από αύριο Πέμπτη, ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς η ομάδα του Ηρακλείου έχει κρούσματα κορονοϊού.

Με την επιστροφή του ΟΦΗ στην αποστολή, θα ξεκαθαρίσει σιγά-σιγά η κατάσταση και ο Νίκος Νιόπλιας θα κάνει τα πλάνα του για το ματς με τον ΠΑΣ.