Ράσταβατς: «Αντίπαλός μας ο κακός μας εαυτός»

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ και τη νίκη της ομάδας του δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του. 

Ράσταβατς: «Αντίπαλός μας ο κακός μας εαυτός»

Ο Σέρβος προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ είπε:

«Είμαι πραγματικά πολύ περήφανος, για την σημερινή μας εμφάνιση και την νίκη βέβαια. Δείξαμε την καλή μας πλευρά, ήμασταν κατά την διάρκεια του αγώνα πάρα πολύ ανταγωνιστικοί, με πάρα πολλή επιθετικότητα και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι. Το μοναδικό το οποίο με λυπεί είναι το γεγονός ότι θα μπορούσαμε και θα έπρεπε να είχαμε βάλει παραπάνω γκολ.

Παίξαμε με μια εξίσου πολύ καλή ομάδα, αυτό σίγουρα κάνει την νίκη μας ακόμα πιο σημαντική και πιο δύσκολη. Είναι μια ομάδα την οποία καταφέραμε και περιορίσαμε πάρα πολύ, εξουδετερώσαμε τους βασικούς της ποδοσφαιριστές και ουσιαστικά ήταν ακίνδυνη κοντά στην εστία μας. Ενώ από την δικιά μας την πλευρά δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε παραπάνω από ένα γκολ.

Νομίζω ότι ο μεγαλύτερος μας αντίπαλος στην κατάληψη της 6η θέσης είναι ο δικός μας, ο κακός εαυτός. Νομίζω ότι αν η ομάδα καταφέρει και διατηρήσει την απόδοση της σταθερά σε αυτή την απόδοση που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο, πραγματικά δεν μπορώ να πω ότι μας ενδιαφέρει ούτε ο ΟΦΗ, ούτε οποιαδήποτε άλλη ομάδα γιατί πιστεύουμε πραγματικά ότι θα τα καταφέρουμε.

Δεν υπάρχει κάποιο «μαγικό» ραβδάκι ή κάτι άλλο. Το γεγονός είναι κάτι απλό, στοχεύουμε πάντα μακροπρόθεσμα και έχουμε πάντα στην διάθεση μας και «ζεστούς» όλους τους ποδοσφαιριστές και αυτό μας έχει αρχίσει και μας δίνει καρπούς από τώρα, διότι είδαμε ότι όποιος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλός».