Ολυμπιακός: Άγγλοι, Γάλλοι και Γερμανοί «βλέπουν» Σισέ, αλλά στο λιμάνι δεν ασχολούνται

Ο Παπέ Σισέ βρίσκεται στο μπλοκάκι ομάδων από Αγγλία, Γαλλία και Γερμανία, αλλά ο Ολυμπιακός δεν δίνει και ιδιαίτερη σημασία.

Ολυμπιακός: Άγγλοι, Γάλλοι και Γερμανοί «βλέπουν» Σισέ, αλλά στο λιμάνι δεν ασχολούνται

Ο Παπέ Σισέ σε έξι μέρες αρχίζει την περιπέτειά του στο Κόπα Άφρικα με τη φανέλα της Εθνικής Σενεγάλης. Συγκεκριμένα την Δευτέρα (10/1), το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του κάνει πρεμιέρα στο τουρνουά απέναντι στην Ζιμπάμπουε. Ο Αφρικανός στόπερ του Ολυμπιακού δεν αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει και τίποτα... Δεν πήγε άλλωστε στο Κόπα Άφρικα για να «φτιάξει» το όνομά του. Από το ξεκίνημα της σεζόν με όλα όσα έχει καταφέρει με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχει προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Δεν πρόκειται απλώς για σενάρια. Όντως, υπάρχουν σύλλογοι από Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία που καλοβλέπουν την περίπτωσή του και μερικές εκ των οποίων ακόμα και για τον Ιανουάριο.

Τι προκύπτει από... Πειραιά μεριά; Δεν ασχολούνται ιδιαίτερα στον Ολυμπιακό με όλα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για τον Παπέ Σισέ. Πολύ απλά ο Σενεγαλέζος στόπερ δεν πρόκειται να πάει πουθενά.

Για τον Ουσεϊνού Μπα μπορεί να γίνει μία κουβέντα σε διαφορετική βάση αναφορικά με το μέλλον του. Μπορεί δηλαδή να προκύψει θέμα προς τα τέλη του μήνα, εφόσον έχει γυρίσει βεβαίως και ο Σισέ από το Κόπα Άφρικα.

Η Σεντ Ετιέν θέλει τον Μπα και σκοπεύει να το παλέψει μέχρι τέλος Ιανουαρίου. Για τον Σισέ όμως ούτε λόγος. Δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης προς το παρόν. Ενδιαφέρον υπάρχει, αλλά αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως ότι θα προκύψει και θέμα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.