Σεμέδο: «Fake news όσα λένε για εμένα και τη σχέση μου με την σύντροφό μου»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο με live στον λογαριασμό του στο instagram θέλησε να δείξει ότι βρίσκεται στο σπίτι μαζί με τη σύντροφό του και να αποδείξει ότι όσα έχουν κυκλοφορήσει είναι ψέματα.

Σεμέδο: «Fake news όσα λένε για εμένα και τη σχέση μου με την σύντροφό μου»

Σε απάντηση μέσω live στο instagram προχώρησε ο Ρούμπεν Σεμέδο, μετά το όσα είδαν το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού φέρεται να συνελήφθη, μετά από καταγγελία της συντρόφου του στην αστυνομία για ξυλοδαρμό.

Ωστόσο, στη συνέχεια η σύντροφός του απέσυρε την καταγγελία, με τον Σεμέδο να σχολιάζει ότι «όχι άλλα ψέματα». Αργότερα, τόνισε ότι θέλει να «ξεκαθαρίσει την κατάσταση», πριν αναφέρει στο live του:

«Είναι fake news όσα λένε για εμένα και τη σχέση μου με την σύντροφο μου. Όπως έγραψα και πριν είναι όλα ψέματα. Όπως βλέπετε είμαστε εδώ μαζί και παίζουμε UNO. Για όσους με γνωρίζουν, ξέρουν ότι δεν θέλω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Αλλά αναγκάζομαι γιατί λέγονται συνέχεια ψέματα και κανείς δεν με ρώτησε τι συνέβη. Αυτό ήθελα να δείξω, θα τα πούμε σύντομα».

Λίγο αργότερα, ο Σεμέδο με νέο live θέλησε να απολογηθεί στους δικούς του ανθρώπους, στους οποίους δεν πρόλαβε να απαντήσει μέσω μηνυμάτων: «Φίλοι, οικογένεια και όποιος άλλος ενδιαφέρεται, σας ζητάω συγγνώμη που δεν απαντάω στα μηνύματά σας, αλλά όπως μπορείτε να καταλάβετε τόσα πολλά ψέματα και πίεση είναι πολλά για έναν απλό άνθρωπο. Για αυτό χρειάζομαι λίγο χρόνο».