Ατρόμητος: Είπε όχι ο Ιορντανέσκου

Δημοσίευμα στη Ρουμανία αναφέρει πως ο Έντι Ιορντανέσκου απάντησε αρνητικά στον Ατρόμητο

Ατρόμητος: Είπε όχι ο Ιορντανέσκου

Δεν θα αναλάβει τον Ατρόμητο ο Έντι Ιορντανέσκου. Σύμφωνα τουλάχιστον με αποκλειστικό δημοσίευμα ιστοσελίδας στη Ρουμανία, ο Ιορντανέσκου είπε όχι στην πρόταση της ομάδας του Περιστερίου για να καθίσει στον πάγκο της και να αναλάβει τον Ατρόμητο.

Ακολούθησαν κι άλλα δημοσιεύματα, με τους Ρουμάνους να αναφέρουν πως ο Ιορντανέσκου, περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την εθνική ομάδα της χώρας του ενώ έχει και κάτι άλλο από το εξωτερικό.

Επαναλαμβάνουμε πως όλα αυτά είναι δημοσιεύματα στη Ρουμανία. Για τον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου, έχουμε αναφέρει εδώ και λίγες ημέρες πως τον πρώτο λόγο έχει ο Ντούσαν Κέρκεζ.

Ο 45χρονος Κέρκεζ παραιτήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου από την ΑΕΛ Λεμεσού, με την οποία και κατέκτησε το Κύπελλο στην Κύπρο.

Εξ αρχής η περίπτωση του Ιορντανέσκου ήταν πολύ δύσκολη, έπεσε στο τραπέζι, έγινε κουβέντα αλλά τελικά ο Ρουμάνος προπονητής περιμένει κάτι άλλο.

Να σημειώσουμε πως στο παρελθόν άλλες δύο φορές έχει ακουστεί το όνομα του Ρουμάνου αλλά δεν έχει έρθει στην Ελλάδα να δουλέψει. Είχε κάνει κουβέντα με την Ξάνθη μετά το «διαζύγιο» με τον Λουτσέσκου αλλά δεν ανέλαβε ενώ και με τον Ατρόμητο είχε μιλήσει πριν από δύο χρόνια. Ούτε και τότε τα είχε βρει…