Κουλακιώτης: «Πρώτος στόχος για τον ΠΑΟΚ η Ευρώπη»

Ο Γιώργος Κουλακιώτης, ο οποίος έπαιξε στον ΠΑΟΚ, δήλωσε πως πρώτος στόχος της ομάδας του Λουτσέσκου για φέτος πρέπει να είναι η Ευρώπη

Κουλακιώτης: «Πρώτος στόχος για τον ΠΑΟΚ η Ευρώπη»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κουλακιώτης.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Εύχομαι υγεία και πολύ μυαλό σε όλους. Ελπίζω πως οι άνθρωποι να εμβολιαστούν γιατί δεν ξέρω τι σκέφτονται και δεν το κάνουν. Έχω φίλο μου που είναι στη ΜΕΘ διασωληνωμένος, δεν το έκανε για θρησκευτικούς λόγους».

Για τους ποδοσφαιριστές και αν φοβούνται: «Μέσα στον αγώνα δεν το σκέφτονται αλλά στην ζωή τους πρέπει να προσέχουν για να μην κολλήσουν. Και το πλάνο του προπονητή είναι δύσκολο, πρέπει να έχει εναλλακτικό πλάνο».

Για τον σχεδιασμό των ομάδων στην περίοδο του κορονοϊού: «Φυσικά και παίζει ρόλο ο κορονοϊός στον σχεδιασμό, όταν δεν υπάρχει κόσμος στο γήπεδο πως να επενδύσουν παραπάνω οι ομάδες. Ελπίζουμε πως αυτή η χρονιά θα είναι η τελευταία και μετά το καλοκαίρι θα μπορέσουν οι ομάδες να κάνουν τον προγραμματισμό τους».

Για τον ΠΑΟΚ και την έλευση του Μπότο: «Δεν ξέρω από τώρα αν θα είναι πετυχημένος, απλά επειδή έχει καλό βιογραφικό. Θα δούμε τις κινήσεις που θα κάνει και στη συνέχεια θα τον κρίνουμε. Είναι μια πολύ καλή κίνηση η έλευση του Μπότο και χρειαζόταν στον ΠΑΟΚ. Η Ευρώπη πρέπει να είναι πρώτος στόχος για τον ΠΑΟΚ και μετά να κοιτάξει τις εγχώριες διοργανώσεις. Είναι μια ευκαιρία με τη Μίντιλαντ να πάει στους 16 μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Εννοείται πως πρέπει να κοιτάει και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Για τον MVP του ΠΑΟΚ για το 2021: «Μου άρεσε πάρα πολύ ο Σβαμπ, αν και είχε σκαμπανεβάσματα. Ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς επίσης, αλλά και ο Πασχαλάκης. Ηταν και οι τρεις πολύ σταθεροί. Ο Λύρατζης έχει δείξει καλά στοιχεία και χρειάζεται λίγο παραπάνω αυτοπεποίθηση».