Τουρσουνίδης: «Στόχος του ΠΑΟΚ να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η σεζόν»

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε για την εικόνα της ομάδας, τις μεταγραφές που χρειάζεται και τον στόχο των «ασπρόμαυρων». 

Τουρσουνίδης: «Στόχος του ΠΑΟΚ να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η σεζόν»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε στην εκπομπή του Metropolis 95,5 «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά τα όσα είπε

Για τον Τσόλακ:

«Όσο χρονικό διάστημα ήταν στον ΠΑΟΚ, δεν είχε εγκλιματιστεί και δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα. Ίσως το κλίμα και οι τότε συνθήκες να τον επηρέασαν. Εκεί που πήγε έβαζε γκολ και έδειξε πως είναι καλός παίκτης. Θέλω να πιστεύω πως θα δείξει τα στοιχεία που έδειξε στη Μάλμε και να είναι ένας φορ που θα σκοράρει. Θα ήθελα να μείνει».

Για τους υπόλοιπους επιθετικούς του ΠΑΟΚ:

«Γενικά υπάρχει ένα θέμα με τους φορ και το σκοράρισμα. Ο Άκπομ τον τελευταίο καιρό είναι σε καλή κατάσταση. Είναι και οι δύο καλοί παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Όλοι οι καλοί ποδοσφαιριστές μπορούν να χωρέσουν σε μια ομάδα, ιδίως σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ με υψηλούς στόχους. Ωστόσο για να σκοράρουν και οι φορ, θα πρέπει να δημιουργηθούν οι καταστάσεις και οι φάσεις, από την υπόλοιπη ομάδα. Ο Ολιβέιρα θα ήταν ο βασικός επιθετικός αλλά υπήρξε η μεγάλη ατυχία του καλοκαιριού».

Για τον Ζαμπά:

«Εγώ δεν συμφωνώ με τα πισωγυρίσματα. Δεν λέω πως δεν είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά νομίζω πως η ομάδα θα πρέπει να κινηθεί σε νέους, φρέσκους ποδοσφαιριστές. Όταν έρχεσαι και φεύγεις, μπορεί να είσαι κορεσμένος και να μην έχεις τον ενθουσιασμό. Ο Ζαμπά είναι καλός ποδοσφαιριστής και μακάρι να δείξει τα στοιχεία του και να βοηθήσει».

Για τη φετινή σεζόν και τους στόχους της:

«Αυτό που προέχει είναι κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η φετινή σεζόν και να μπουν οι σωστές βάσεις και από τώρα κιόλας να γίνει ένα ξεκαθάρισμα όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, καθώς λήγουν και πολλά συμβόλαια. Πρέπει να γίνει ο ανάλογος προγραμματισμός και να μπουν οι βάσεις για την επόμενη σεζόν».

Για τον Μπότο:

«Πολύ καλό είναι το βιογραφικό του και έχει μεγάλες παραστάσεις. Έχει πολλές δυνατότητες και χρειαζόταν ένας τέτοιος άνθρωπος στην ομάδα. Μακάρι να λειτουργήσει σωστά και να φέρει τους ανάλογους ποδοσφαιριστές στην ομάδα».

Για τη μεταγραφή ενός επιτελικού:

«Θέλει δεκάρι ο ΠΑΟΚ. Έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, μια ηγετική φυσιογνωμία που να μπορεί να παίξει στη θέση αυτή. Πάντως δεν είναι μόνο η θέση του επιτελικού, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές. Η ομάδα πρέπει να έχει πρώτου επιπέδου ποδοσφαιριστές για να ανέβει επίπεδο».