Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε ένα κρούσμα, κανονικά ο αγώνας με τον ΟΦΗ

Μόλις ένα κρούσμα κορονοϊού ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης (4/1) ο Αστέρας Τρίπολης. Κανονικά ο αγώνας με τον ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». 

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε ένα κρούσμα, κανονικά ο αγώνας με τον ΟΦΗ

Κανονικά θα διεξαχθεί σήμερα Τρίτη, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» η αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης την Τρίτη (4/1) το πρωί ανακοίνωσε ένα κρούσμα κορονοϊού και φυσικά δεν τίθεται θέμα αναβολής της αναμέτρησης.

«Στους διαγνωστικούς ελέγχους PCR για την νόσο Covid-19 που διενεργήθηκαν στην ομάδα μας την Δευτέρα (03/01) ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022, ανιχνεύθηκε ένα θετικό κρούσμα που αφορά σε ποδοσφαιριστή. Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εφαρμόζει πιστά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο», αναφέρει στην ενημέρωσή της η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης.

Θυμίζουμε οι Αρκάδες για τα εισιτήρια έχουν ενημερώσει πως

«Σύμφωνα με την ισχύουσα Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 81558/2021 οι παρευρισκόμενοι θεατές στις αθλητικές εγκαταστάσεις δεν επιτρέπεται να υπερβαίνουν το δέκα τοις εκατό (10%) της πληρότητας των εξεδρών και τον ανώτατο αριθμό των χιλίων (1000).

Ως εκ τούτου, για την αναμέτρηση του ΑΣΤΕΡΑ με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022 ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ μεμονωμένα εισιτήρια.

Δικαίωμα εισόδου στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Για την είσοδό τους στο γήπεδο απαραίτητη είναι η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ».